ПЕМИНУО РАДЕ СВИЛАР: Дугогодишњи челник Апатниске пиваре биће сахрањен у понедељак

Ј. Б.

28. 01. 2022. у 19:12

ДУГОГОДИШЊИ челник Апатинске пиваре Раде Свилар, преминуо је у осамдесетој години, саопштила је ова компанија.

ПЕМИНУО РАДЕ СВИЛАР: Дугогодишњи челник Апатниске пиваре биће сахрањен у понедељак

Фото Архива

Апатинска пивара, у којој је Свилар радио чак 40 година, опрашта се уз подсећање да је био посвећен руководилац и диван колега који је са много ентузијазма и шарма приступао сваком послу, у први план стављајући интерес запосленог и пиваре.

Свилар је оставио велики печат и имао кључну улогу у развоју пиваре у којој је радио од 1968. до 2008.године. Своју каријеру градио је од приправника све до највише, директорске позиције. Свилар је у пресудним годинама за пивару, био на најодговорнијој позицији где је својом виспреношчу и професионалним умећем допринео да Апатинска пивара данас заузима значајно место у светској „Molson Coors“ групацији. Заслужан је и за спровођење једног од најбољих приватизационих процеса у Србији.

Препознао је значај инвестиција у развој како технолошких тако и људских ресурса, на чему му дугујемо изузетну захвалност,наводе у овој компанији.

Са правом назван “легендарни директор Апатинске пиваре”, а за свој рад добио је на десетине награда.Биће сахрањен у понедељак,31.јануара на новосадском гробљу Лисје.

БОНУС ВИДЕО - НАША СВЕТИЊА, МАНАСТИР ВИСОКИ ДЕЧАНИ: Од Светог Саве до граната и заштите КФОР-а

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ИЗМЕЂУ МЕМШЕ И САКАЛЕ, ИЗМЕЂУ КЛАСИКЕ И МОДЕРНОГ: Добро познати ланац који гарантује угодан одмор и добру услугу