ДОБРА ВЕСТ ИЗ ГОРЊЕГ МИЛАНОВЦА: Без преминулих, у болници више отпуштених него примљених пацијената

М.Б.

20. 11. 2021. у 15:08

ДОБРА вест из Ковид зоне Опште болнице у Горњем Милановцу: нема преминулих у односу на претходне дане, више је отпуштених, него примљених пацијената!

ДОБРА ВЕСТ ИЗ ГОРЊЕГ МИЛАНОВЦА: Без преминулих, у болници више отпуштених  него примљених пацијената

Фото: М. Б.

Према пресеку од јутрос у седам сати, тој црвеној“ зони, тренутно се лечи 29 пацијената.

- Код њих 27 потврђен је корона вирус. Током протекла 24 сата, превезли смо једног пацијента у Ковид болницу у Батајницу, примили смо једну особу са симптомима који указују на корона вирус, четири су отпуштене на кућно лечење – изјавио је данас др Предраг Шутић, в.д. директора те болнице.

Нових званичних података из Дома здравља у Горњем Милановцу, данас још нема: о броју особа позитивних на вирус корона, међу њима и деце, оболеле од ковида-19, која се прегледају у посебној, Педијатријској Ковид амбуланти ове установе. Овај Дом здравља има устаљену праксу, да све те збирне податке саопшти првог радног дана иза викенда.

Од марта прошле године, то јест од почетка епидемије ковида-19 до данас, у Рудничко-таковском крају преминуло је 178 особа. У целом том периоду, корона вирусом укупно је, по досадашњим званичним подацима, заражено 6.292 лица. Од тог броја, само од почетка августа ове године, оболело је њих 2.440, од којих 373 деце.

БОНУС ВИДЕО: "ФТ1П" даје одговор, како да оснујете предузеће?

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)