ДАЈУ ЗЕМЉИШТЕ ЗА ИЗГРАДЊУ? Одборници у Параћину сутра ће разматрати предлог одлуке за отуђење парцеле у Индустријској зони „Змич“

З. РАШИЋ

20. 10. 2021. у 22:04

ХОЋЕ ли предлог Одлуке о отуђењу неизграђеног грађевинског земљишта из јавне својине Општине Параћин ради изградње објеката добити „зелено светло“ одборника, знаће се на сутрашњој седници Скупштине, која је заказана за 15 сати у градском позоришту.

ДАЈУ ЗЕМЉИШТЕ ЗА ИЗГРАДЊУ? Одборници у Параћину сутра ће разматрати предлог одлуке за отуђење парцеле у Индустријској зони „Змич“

Фото: Д.М.

Ово је прва од две тачке из писаног сазива 29. редовног заседања. Када скупштинска већина, како се очекује, донесе ову одлуку о отуђењу путем јавног оглашавања – прикупљањем писаних понуда, одборници ће размотрити и предлог текста јавног огласа.

Са последње седнице Општинског већа локалном парламенту по хитном поступку упућена су и два предлога решења, па је могуће да она буду уврштена у дневни ред седнице СО као допуна.

Један предлог је решење о именовању Александре Антић за директора Центра за социјални рад у Параћину након добијене сагласности ресорног министарства, пре чега другим решењем треба да се утврди престанак њене функције вршиоца дужности директора исте установе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

НИЈЕ МОГАО ВИШЕ ДА ЋУТИ: Огласио се Новак Ђоковић због убиства Срба на Косову