ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ РИБЉЕ ЧОРБЕ: У суботу јубиларни „Голубачки котлић“ (ФОТО)

Д.Н.

30. 07. 2021. у 10:00

У СУБОТУ, 31. јула, у Голупцу се одржава чувено такмичење у кувању рибље чорбе «Голубачки котлић», 55. по реду.

ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ РИБЉЕ ЧОРБЕ: У суботу јубиларни „Голубачки котлић“ (ФОТО)

Кување рибље чорбе/Фото:Д.Новковић

Такмичење почиње у 18.30, а оцењивање од стране жирија уследиће у 20.30. Ово такмичење организује се у оквиру тродневне привредно-туристичке манифестације „Сајам Дунава“.

Котизација за учешће се не наплаћују, а новчане награде за освојена прва три места износе 60.000, 40.000 и 20.000 динара. „Голубачки котлић“ одржава се у оквиру тродневне привредно-туристичке манифестације „Сајам Дунава“.

Кување рибље чорбе/Фото:Д.Новковић

 

Организатори очекују бројне учеснике из свих крајева Србије, јер се ради о једном од најмасовнијих такмичења у земљи. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Две звезде – једно спектакуларно вече!  Да загреје и преокрене будућност

Две звезде – једно спектакуларно вече! Да загреје и преокрене будућност

Рефлектори српске престонице синоћ су били уперени у две звезде - легендарног Здравка Чолића и заиста јединствену, потпуно нову звезду међу уређајима за загревање дувана - Плоом! У препуној хали 5 Београдског сајма, пред више од 1.500 људи и уз добро познате хитове као што су "Ти си ми у крви", "Чија је оно звезда“ и "Тебе чувам за крај", ЈТИ, прва и једна од највећих јапанских инвестиција и цигаретна копанија број један у Србији, лансирала је Ploom X Advanced - најсавременији уређај за загревање дувана са иновативном и јединственом HeatFlow технологијом усавршеном у Јапану.

10. 05. 2024. у 16:45

Коментари (0)

НЕМАМО МИ ТАМО ШТА ДА ТРАЖИМО: Позната певачица позвала на ПОВЛАЧЕЊЕ Србије са Евровизије