ВРАЊАНЦИ ТРАЖЕ СПАС ОД ВРУЋИНЕ: На једном базену почело купање, на другом у току припреме

Ј.С.

25. 06. 2021. у 07:35

ЗЕЗОНА купања на базенима у Врању почела је са врелим данима. Најпре је за купаче отворен Јумков базен, где је јуче првог дана било око 1000 купача, док базен код Спортске хале почиње са радом1. јула.

ВРАЊАНЦИ ТРАЖЕ СПАС ОД ВРУЋИНЕ: На једном базену почело купање, на другом у току припреме

Фото: Ј. С.

На Јумковом базену на дан отварања улаз је бесплатан за све купаче., а од данас дневна карта за одрасле стаје 200 динара, док после 15 часова цена улазнице износи 100 динара.  За децу до 10 година улаз кошта 100 динара, док је за децу до 3 године улаз бесплатан. За раднике "Јумца" и чланове њихових породица, са пропусницом је такође бесплатан улаз. Радно време базена је од 10 до 18 сати.

Фото: Ј. С.

На базену код Спортске хале у Врању у току су  припремни радови за почетак овогодишње сезоне купања, каже Бобан Младеновић директор Јавне установе „Спортски објекти“. Сезона купања према његовим речима требало би да почне 1. јула, јер се чекало  стручно мишјење епидемиолога Завода за јавно здравље, као и препоручене мере превенције. Цена дневне улазнице на овом базену износи 200 динара, и не односи се на децу млађу од пет година, за које је улаз бесплатан.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)