ПИЈАН УДАРИО У ОГРАДУ ПА НАСТАВИО ДА ВОЗИ: У Борском округу минулог викенда из саобраћаја искључено 33 возача

С. М. Ј.

21. 06. 2021. у 15:05

ПРИПАДНИЦИ саобраћајне полиције у Неготину, Кладову, Бору и Мајданпеку током викенда у оквиру акције појачане контроле саобраћаја открили су чак 33 возача који су својим возилима управљали под дејством алкохола. Полиција је на овом подручју 11 возача, међу којима и једну Неготинку, задржала до истрежњења.

ПИЈАН УДАРИО У ОГРАДУ ПА НАСТАВИО ДА ВОЗИ: У Борском округу минулог викенда из саобраћаја искључено 33 возача

Фото: П. Милошевић

Очигледно је да су се возачи опустили прослављајући Духове, заветну славу бројних села у овом делу источне Србије, али су саобраћајци будно пазили да на путевима не дође до тежих саобраћајних незгода.

У Неготину су зауставили жену стару 24 године која је са пробном возачком дозволом управљала „астром“ са 1,26 промила алкохола у организму, а санкционисали су и возача „пасата“ (41) коме је измерено 1,44 промила и возача „пежоа“ (40) који је возио са 1,62 промила алкохола, са дозволом којој је истекао рок важења и у тренутку када му је већ била изречена забрана управљања моторним возилом.

Рекордер је Кладовљанин (46) који је са 3,09 промила алкохола у организмууправљао трактором, па пијан ударио у бетонску ограду и наставио да вози.

Саобраћајци су у овом граду искључили из саобраћаја и двојицу суграђана, возача „фолксвагена“ (29) са 2,07 промила и возача „бмв“ (34) са 2 1,31 промилом алкохола у организму, али и возача „голфа“ (51) који је одбио да се алкотестира.

У Бору је са са 1,88 промила алкохола у организму у тренутку вожње затечен возач „голфа“ (48), али и мушкарац (53) који је управљао „пасатом“ са 1,34 промила, а у Мајданпеку возач “форд фокуса“ (33) коме је измерено 2,08 промила и „голфа“ (64) који је возио са 1,24 промила алкохола у организму.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)