СРАМОТНИ НАПАДИ ФРАНЦУЗА НА НОВАКА: Оптужили Ђоковића да је варао!

Novosti online

23. 08. 2021. у 10:17

ЦИЦИПАС је тражио паузу за тоалет да би комуницирао са оцем, а испада да је Ђоковић отпочео тај тренд, иако не постоји никаква паралела...

СРАМОТНИ НАПАДИ ФРАНЦУЗА НА НОВАКА: Оптужили Ђоковића да је варао!

Фото: АП

Стефанос Циципас је изазвао велику пажњу када је током меча са Александром Зверевим у полуфиналу Синсинатија тражио паузу за тоалет, да би га потом ривал оптужио да је заправо за то време комуницирао са оцем који је и тренер.

Управо су камере на трибинама 'уловиле' Апостолоса Циципаса како пише поруке, његов син је понео целу торбу у тоалет, па се поставља питање да ли је Грк пронашао начин да крши правила, све док демантује да је ишта од тога урадио. Ипак, потез Грка некима је био довољан да нападну и Ђоковића.

Тако је француски "Л'Екип" објавио критички текст о потезу Стефаноса Циципаса, поручујући да о „паузи за тоалет се све више прича“, као и да „постаје рутина за неке тенисере“.

- Новак Ђоковић је то редовно користио током Ролан Гароса, конкретно привлачећи бес свог противника у финалу - и то Стефаноса Циципаса - наводи се у тексту и додаје да се таква пауза углавном узима након изгубљеног сета, с тим да се Грк вратио тек после десет минута.

Управо је Циципас беснео на Ђоковића после Ролан Гароса, питао се „шта је радио у свлачионици“, да би српски ас додао да је у питању тајна, али свакако нико није помислио да је комуницирао са тренером.

Италијански новинар га је питао да ли је призвао српског свеца Светог Саву у свлачионици?

- Тачно, насмејао се Новак.

- Моји анђели чувари су тамо и имам посебан ћошак. То је тајна и не могу да је откријем. Веома ми успева, додао је Ђоковић.

Грково објашњење је да се потпуно пресвукао у свлачионици и да му није пријатно да се пресвлачи пред навијачима, као и да ће наставити то да ради, ма колико нервирало људе. Са друге стране, можда је ружно од француског листа што повлачи паралеле између Ђоковића и Циципаса, српски ас се очас посла вратио на терен...

Подсетимо да је Ђоковић отишао два пута на паузу током седам мечева (који се играју на три добијена меча), док је Циципас покушао да узме две паузе на истом мечу. 

(Мондо) 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)