ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ СРЂАНА ЂОКОВИЋА Позајмљивао новац од зеленаша: "Урадио сам то због сина, у другој ситуацији бих му попио крв" (ВИДЕО)

Novosti online

11. 08. 2021. у 14:20

НОВАК ЂОКОВИЋ је не само најбољи тенисер света него и најплаћенији, јер је у каријери зарадио убедљиво највише новца од турнирских награда. Али, његове тениске почетке обележили су велики финансијски изазови и жртве које су подносили његови родитељи и блиски рођаци.

ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ СРЂАНА ЂОКОВИЋА Позајмљивао новац од зеленаша: Урадио сам то због сина, у другој ситуацији бих му попио крв (ВИДЕО)

ФОТО: Г. Чворовић

Најтеже је било када су новац морали да узимају од "каматара".

Нолетов отац Срђан се у подкасту "Бизнис приче" присетио сусрета са једним зеленашем.

"Први његов одлазак у Америку заједно са мном на јуниорски Гренд слем... Мени је обећао тадашњи председник тениског клуба Партизан да ће да покрије моје и његове трошкове за Америку. Међутим, 10 дана пред пут ми је рекао да не може то да уради и да се снађемо. Пошто сам резервисао карте морао сам сутра да их уплатим, иначе би пропао аванс који сам већ дао. Са другом сам отишао код зеленаша" почео је причу Новаков отац.

Срђан је објаснио зеленашу да му је новац потребан да би Новак могао да оде на УС опен у Америку.

Открио је и шокантне детаље тог разговора.

"Је л’ се журиш?" питао је зеленаш Срђана.

"Да, морам да уплатим карте да ми не пропадне аванс", одговорио је Нолетов отац.

"Колико ти треба", питао је зеленаш.

"Треба ми 5.000 долара на два месеца", рекао је Срђан

"Види, код мене је камата 12 одсто месечно али за тебе је 15 одсто јер журиш", рекао је зеленаш.

"Гледао сам га неколико секунди и рекао да нема проблема. Узео сам паре, дошао сам кући, закључао се у купатило и разлупао унутра све живо. На то сам пристао јер је требало за мог сина и његову каријеру. Да је требало за мене за мој живот не би могли да ме макну од њега јер би му попио сву крв из жила", открива Срђан Ђоковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)