ЗАВРШЕН ДОКУМЕНТАРНИ ФИЛМ О ШУМАХЕРУ: Мистерија о стању легендарног спортисте ће коначно бити откривена

Новости онлине

16. 04. 2021. у 12:31

СВЕТСКА јавност са са нестрпљењем чека документарни фим о Михаелу Шумахеру

ЗАВРШЕН ДОКУМЕНТАРНИ ФИЛМ О ШУМАХЕРУ: Мистерија о стању легендарног спортисте ће коначно бити откривена

ФОТО: АП

Од најаве да је у припреми, сви једва чекају да чују до сада скриване детаље о лечењу и стању легендарног возача формуле 1.

Филм је рађен под бутним оком Корине, супруге легендарног возача Формуле 1, и изгледа је спреман  за емитовање.

Шумахер живи под велом тајне већ годинама, од момента када је доживео тешку повреду на скијању, а у документарцу ће бити приказано како данас изгледа.

Испливало је још детаља о Шумијевом документарцу, он ће садржати интервјуе са блиским људима великог шампиона - са супругом Корином, сином Миком, ћерком Ђином-Мари и оцем Ролфом

Међутим још увек нема званичног датума изласка документарца, исти је већ трећи пут померен због пандемије корона вируса.

Фото ЕПА

 

Породица Шумахер је крила да се документарни филм уопште снима, потом је објављено како је исти требало да се емитује још 2019,  па касне 2020. али је и то пуштање у етар одложено због пандемије коронавируса

- Филм је готов, рекла је режисерка и продуценткиња Ванеса Нокер из хамбуршке компаније "Б14 филм" за Експрес.де.

Иако цео свет занима шта је сада са чувеним Шумијем, филм ће се углавном базирати на његовим успесима и путу ка освајању седам титула у Формули 1. Шумахер је 2013. доживео несрећу током скијања на Алпима због чега је био у индукованој коми, а од тада живи у строгој приватности.

Част да праве документарни филм добили су вишеструко награђивани људи немачке кинематографије, Михаел Вех и Ханс-Бруно Камертонс.

Фото: EPA/DIEGO AZUBEL

 

- Филм приказује Михаелову импресивну каријеру и многе аспекте сложеног живота. Он је немилосрдни и одважни возач Формуле 1, амбициозни спортиста, искусни механичар, поуздан тимски играч и љубазан породични човек, рекла је Сабине Кем, портпарол породице Шумахер.

Бенџамин Сејкел који је помогао у продукцији филма се јавно захвалио Шумахеровима што су свету подарили једно такво филмско дело:

"Одушевљени смо што смо имали поверење и сарадњу са породицом Михаела Шумахера јер без њихове подршке филм не би био могућ", изјавио  је Сејкел.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)