ПОРОДИЦА ШУМАХЕР ОСТАЛА БЕЗ НОВЦА: Продаје се луксузна вила у којој се лечио легендарни Немац

Новости онлине

08. 04. 2021. у 10:18

ЛЕГЕНДАРНОМ возачу Формуле 1 Михаелу Шумахеру (52) и даље је потребна скупа медицинска нега, па је његова супруга Корина одлучила да стаби на продају луксузно имање у близини Женевског језера, где се њен муж опоравља од страшне несреће из 2014., тврди Бунте.

ПОРОДИЦА ШУМАХЕР ОСТАЛА БЕЗ НОВЦА: Продаје се луксузна вила у којој се лечио легендарни Немац

Фото: EPA/DIEGO AZUBEL

Иако је агенција за продају некретнина првобитно тражила 3,5 милиона евра за "прелепи посед у тишини и чуваној локацији", одлучили су 'подебљати' цифру па је сада за луксузно имање потребно скоро шест милиона евра.

Луксузно имање садржи једанаест спаваћих соба, гаражу за шест аутомобила, кућу за госте, спортске дворане, фудбалски терен, терен за одбојку, унутрашњи и спољни базен...

Британски Мирор је открио да породица Шумахер седмично троши неколико хиљада евра на 15 доктора који се брину о здрављу легендарног Немца.

- Шумахер је у готово па вегетативном стању. Дише, срце му куца, вероватно може и сести те уз нечију помоћ можда направити корак-два, али то је све. И мислим да је то максимум. На жалост, реално је проциенити како не постоје шансе да га видимо онаквог какав је био пре несреће - рекао је француски неурохирург Ерик Ридерер о његовом стању.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)