"ЛЕПИ МИ ТРАКТОРЕ И ПОЗИВА НА ОЛУЈУ": Црногорски "психо" осуо паљбу по колеги из Хрватске

Novosti online

05. 10. 2022. у 18:37

ММА борац Васо Бакочевић добио је срамне увреде од стране његових хрватских колега.

ЛЕПИ МИ ТРАКТОРЕ И ПОЗИВА НА ОЛУЈУ: Црногорски психо осуо паљбу по колеги из Хрватске

instagram / vaso_psycho

Темпераментни Црногорац рекао је збогом овом спорту за који је дуго година био синоним на овим просторима. Остаће упамћен по спектаклима који су окруживали његове мечеве, али и по томе што је човек "без длаке на језику".

Тако је и сада популарни "црногорски психо" био директан и транспарентан у обраћању на свом Ју-тјуб каналу, након што је ушао у вербални сукоб са Филипом Пејићем, борцем из Хрватске.

- Ја не знам одакле неким људима самопоуздање. Да видите ви то к*рчење, морате пазити како се њима обраћате. Узећемо за пример Филипа Пејића. Нашег пријатеља из Загреба. Значи Филип Пејић у посљедњих шест мечева има пет пораза. Лик се бори једном до двапут годишње, у тих пет пораза он је успео и да буде нокаутиран, и удављен, успаван и тако испребијан да се не бори већ годину дана јер га је последњи противник послао на реконструкцију лица. Пазите сад ово, тај лик се курчи. Изазовем ја Пејића и мени лик одговори овако: 'Ма какав суперфајт, шта ћеш ти са мном?' - почео је Бакочевић. 

Момак из Рисна потом је упутио озбиљне прозивке на рачун Хрвата, а поготово на рачун његових честих пораза. 

- Пејићу, ја не знам шта је са тобом. Ја не знам дрогираш ли се ти, што си ти умислио? Пријатељу, ти треба да молиш за меч са мном. Каже - има неке друге планове. Какве планове, Пејићу, мајке ти, нећеш се ваљда враћати у УФЦ? У КСW имаш рекорд 1-5, али борио си се с озбиљним борцима - рекао је Бакочевић на свом јутјуб каналу па је наставио:

- Пошто Пејић нема грам мозга, неко из његове екипе ко има, вероватно Дражен Форгач, га је посаветовао да треба да прихвати меч са мном јер ту нема шта да изгуби. Затим ме је прозвао, онда су то сви пренели и људи су то коментарисали, неки за мене, а неки за њега. Онда је Пејић људима у коментаре стављао тракторе, што нисам схватао, а онда су ми рекли што то значи.

Фото: Принтскрин

Трактори су били јасно алудирање на прогон Срба из Хрватске 1995. године, а то је нешто што је Бакочевићу тешко да схвати. 

- Значи, Пејић се спрда и позива на Олују која је била 1995. Како су Срби на тракторима бежали из Хрватске. Верујте ми сад, моја глава то схватити не може. Да се ти као некакав врхунски спорташ спрдаш с неким стварима. Имамо једног Панчија ((хрватски ММА борац Франсиско Барио Кроата, чији се отац Аргентинац борио у рату у Хрватској), једног мајмуна, који је у најави нашег меча рекао да прави Хрват не може да навија за Васу јер су Црногорци напали Дубровник - присетио се Бакочевић, па наставио:

- Замислите ви шта прича мајмун, можете ли то да верујете? Он и Пејић, трећег не знам. Више-мање смо добри са свима из АТТ клуба из Загреба. Ти момци су одлични, од Форгача и Дропца и оне млађе деце, онда имате два изрода као што су Пејић и Панчи који причају о рату. Пејић је изразио жељу да се боримо у Осијеку у октобру, до тад ће се ваљда опоравити јер му је лобања пукла. Не може, Пејићу, не ради се мени октобар. Идем на Малдиве. Ти ћеш мене чекати и молити за меч - закључио је Бакочевић.

БОНУС ВИДЕО: Црногорске олимпијске игре - такмичење у лењости


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

МЕНИ НИЈЕ ДОБРО Милицу Павловић потресле ПРОВОКАЦИЈЕ Швајцараца - како је реаговала на меч