МИСТЕРИОЗНА СМРТ СПОРТИСТЕ Трчао по ауто-путу у зору, убио га камион

Новости онлине

11. 10. 2021. у 15:23

ТРАГЕДИЈА у свету спорта, и то каква се не дешава често.

МИСТЕРИОЗНА СМРТ СПОРТИСТЕ Трчао по ауто-путу у зору, убио га камион

Фото: Депоситпхотос

Руски медији овог понедељка као једну од главних тема истичу прилично мистериозну смрт светског јуниорског шампиона у брзом клизању.

Руслан Захаров (23) погинуо је у Хабаровску, где га је на ауто-путу убио камион.

Оно што читав случај чини необичним су следећи детаљи:

- Захаров је у недељу у рану зору, у 6.10, ударен од стране камиона на локалном ауто-путу, и то док је трчао.

- Возач камиона уопште нема дозволу за управљање камионима.

- Несрећни клизач је трчао по коловозу, у сусрет возилима, иако у непосредној близини постоји стаза за пешаке.


Како преноси руска "Газета", возач камиона није био под утицајем алкохола или наркотика, наглашава да се "момак пред њим одједном појавио, чудно се крећући", те да је било прекасно да маневар избегавања изведе успешно - ретровизором је закачио спортисту, а овај је потом пао под точкове.


Руслан Захаров је, према писању поменутог медија, пребачен у локалну болницу без свести услед тешких повреда главе, а преминуо је недуго по пријему у јединицу интензивне неге.


- Као резултат трагичног инцидента, Руслан Захаров, победник јуниорског Светског првенства, победник јуниорског Светског купа у брзом клизању, као и вишестурки победник руских шампионата, је преминуо. Имао је 23 године. Руски савез брзог клизања изражава најдубље саучешће Руслановој породици, пријатељима и познаницима - наглашава се у саопштењу поменуте организације.


"Газета" истиче да је Савез покренуо и прикупљање новца, како би се породици погинулог спортисте помогло у овим тешким тренуцима, а да притом полиција покушава да до краја расветли ову мистерију. 


Једна од претпоставки је да је, услед мишљења бившег тренера Захарова, он ујутру трчао у склопу кондиционих припрема, али је засад потпуно необјашњиво зашто је за то користио коловоз ауто-пута, а не пешачку стазу поред.

Могуће је да му је током тренинга позлило, те да је, у агонији, са стазе скренуо на ауто-пут, што би могло да оправда речи возача "да се чудно кретао", али о свему ће се више знати када полиција оконча започету истрагу, у којој је додатна околност та да човек за воланом камиона уопште нема дозволу за управљање том категоријом возила.

БОНУС ВИДЕО Нови навијачки хаос у Француској

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЈЕДАН ОД НАЈБОЉИХ ОДБОЈКАША ИКАДА: Велики Иван Миљковић скоро непрепознатљив (ФОТО)