СРПСКИ ПОНОС: Видите шта је Ивана Шпановић урадила после освајања злата - то је шампионка!

Новости

05. 07. 2021. у 12:17

"И када падам, волим да падам унапред јер онда барем видим где ћу пасти. Не дугујем никоме ништа… Заправо, ово што следи дугујем самој себи."

СРПСКИ ПОНОС: Видите шта је Ивана Шпановић урадила после освајања злата - то је шампионка!

Ивана Шпановић фото: ЕПА

Најбоља српска атлетичарка у сјајној форми пред Токио, на Олимпијским играма ће напасти златну медаљу, а пре тога је славила на митингу Дијамантске лиге у Стокхолму.

Следеће такмичење у оквиру Дијамантске лиге одржава се 9. јула у Монаку. Шпановићева у овом тренутку у својој дисциплини скок у даљ заузима прву позицију.

- Узета мера скоку од 6.88м синоћ у Штокхолму. У минусу 2.4 са ветром, у плусу 2.5 у кг, али довољно за победу. Илузија о сигурности распрсне се сваки пут као сенке под рефлекторима на залетишту. Мој циљ и ја. Стојимо један наспрам другог. Шест покушаја од 60 секунди да одиграш своју најбољу улогу пред оштрим судом судија… Црвена заставица – моји страхови, преступ – критике, бука са трибина – измишљени непријатељи… - написала је Ивана.

Наставила је у истом ритму.

- Колико си спреман на мук из публике или преступ?! Најбоље улоге одиграла сам када нисам имала план Б. И када падам, волим да падам унапред јер онда барем видим где ћу пасти. Не дугујем никоме ништа… Заправо, ово што следи дугујем самој себи. Залећем се ка циљу из пуног залета, па шта буде… Знам само да ме непознато до сада никада није изневерило - порука је Иване уз снимак скока.

Ивана се спрема да направи велики успех на Играма у Токију.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)