ЕМОТИВНА ПОРУКА ЖЕНЕ ДАМИРА МИКЕЦА: Српски стрелац и Мелиса имају филмску љубавну причу - ишао је по њу у Ел Салвадор (ФОТО)

Новости онлине

24. 07. 2021. у 11:05

МЕЛИСА Микец честитала је супругу Дамиру освајање сребрне медаље у стрељаштву на Олимпијским играма у Токију.

ЕМОТИВНА ПОРУКА ЖЕНЕ ДАМИРА МИКЕЦА: Српски стрелац и Мелиса имају филмску љубавну причу - ишао је по њу у Ел Салвадор (ФОТО)

Фото: Дарко Дозет/Инстаграм/melissa_mikec

Мелиса, стрелкиња из Ел Салвадора, послала је свом супругу Дамиру емотивну поруку.

- ОЛИМПИЈСКА МЕДАЉА! Моја душо. Ово си заслужио, за ово си напорно радио све ове године, уложио много труда, поносна сам на тебе, ово је право време. Бог је увек с тобом, благословен си. Волим те, настави даље, увек ћу ти бити подршка - написала је Мелиса на Инстаграму уз фотографије супруга са победничког постоља.

Дамир Микец је у браку са Мелисом Ивет Перез Карбало, из Ел Салвадора, која се  2010. године преселила у Београд, а у брак су ступили само годину дана након тога.

Њих двоје су се упознали 2005. године на једном такмичењу у Атланти, а свој контакт су у почетку одржавали преко мејла, јер како је Микец рекао - тада није било другог начина.

Годинама се дописивали мејловима, а онда је он одлучио да оде по њу у Ел Салвадор.

- Ипак, ја сам се вратила у Салвадор, а Дамир у Србију и пошто тада није било скајпа, вибера и осталих ствари, комуницирали смо преко мејла. Било је веома романтично то време, ишчекивања мејлова, ишчекивања када ћемо се видети. Пошто није било боље друге комункације, мејлови су били као писма - рекла је својевремено Мелиса за Телеграф.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)