"ХВАЛА НА ГОСТОПРИМСТВУ И УВРЕДАМА"?! Тренер Игокее дао чудну изјаву после елиминације његове екипе у полуфиналу плеј-офа

Novosti online

11. 05. 2021. у 21:51

Тренер Игокеке Драган Бајић честитао је Звезди на побди у мајсторици над његово мекипом и пожло црвено-белима срећу у финалу, али је дао и контроверзну изјаву о (не)гостопримству које је делгација клуба из Лакташа доживела у Београду.

ХВАЛА НА ГОСТОПРИМСТВУ И УВРЕДАМА?! Тренер Игокее дао чудну изјаву после елиминације његове екипе у полуфиналу плеј-офа

Фото архива ВН

– Честитам Звезди на победи. Није само последња четвртина била проблем. Проблем је била прва деоница у којој смо дозволили ривалу да стигне до велике предности. Проблем је била и трећа деоница у којој смо пропустили прилику да уведемо меч у још неизвеснију завршницу, а Звезду у већу нервозу. У последњем кварталу смо се предали у самој завршници - рекао је најбољи тренер регионалне лиге.

Он се захвалио и честитао члановима организације и додао да његова екипа никада није доживела непријатности какве су је дочекале у хали ,,Александар Николић“

– Лига је била изузетно квалитетна и занимљива. Честитам челницима АБА лиге на сјајној организацији у изузетно тешким условима. Истовремено користим прилику да се захвалим и на сјајном гостопримству у Београду, јер Игокеа у досадашњој историји није доживела овакве увреде, рекао је Драган Бајић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)