КАКО ЋЕ СКУПИТИ ТОЛИКЕ ПАРЕ? Кајрију прети висока новчана казна због угрожавања безбеднсоти

Novosti online

13. 01. 2021. у 16:51

КАКО ЋЕ СКУПИТИ ТОЛИКЕ ПАРЕ? Кајрију прети висока новчана казна због угрожавања безбеднсоти

ФОТО: ЕПА

ЗВЕЗДА Бруклин нетса Кајри Ирвинг пропустио је већ три утакмице НБА лиге и није хтео да да објашњење за одсуство са паркета.

Неће га бити ни у наредном мечу Нетса, и даље из неидентификованих личних разлога, али сада је можда испливао видео који је разрешио дилему о којим разлозима се ради. А то би могло кошаркаша Бруклина да кошта доброг дела његове годиње зараде од 33 милиона долара.

Појавио се видео са рођенданске журке Кајријеве сестре Ејже на коме се види НБА стар како крши Ковид протоколе, а НБА лига има правилник који играчима забрањује да посећују ноћне клубове, кафиће и друга места где се окупња више од 15 људи.

Због тога ће Кајри пропустити бар једну утакмицу а то ће га према наведеном правилнику коштати једног осамстошеснаестог дела годишње плате. Не звучи много кад се тако напише, али у Кајријевом случају реч је о 410 хиљада зелених новчаница, јер Кајри зарађује 33 милиона годишње.

- Обавештени смо о снимку на коме се види Кајри на породичној прослави. Истражујемо околности да утврдимо је ли поштовао здравствене и безбедносне протоколе Лиге. Тренутно још није с екипом из личних разлога - изјавио је менаџер Нетса Шон Маркс, додајући да датум Ирвинговог повратка на терене још није познат, али да ће кошаркаш добити прилику да објасни свој изостанак.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)