РЕЧ ПРЕДАЈА НЕ ПОСТОЈИ У ПИКСИЈЕВОМ РЕЧНИКУ: Ово је Србија коју смо сањали и какву желимо

Novosti online

27. 03. 2021. у 23:03

ФУДБАЛСКА репрезентација Србије показала је нешто што је дуго, предуго није красило. Бод против европског шампиона освојен је приступом игри какав навијачи орлова желе да гледају и момци су нам то коначно показали.

РЕЧ ПРЕДАЈА НЕ ПОСТОЈИ У ПИКСИЈЕВОМ РЕЧНИКУ: Ово је Србија коју смо сањали и какву желимо

FOTO: M. Vukadinović

Нема сумње да је за то најзаслужнији селектор Драган Стојковић пикси што потврђују и његове речи после утакмице - ЗАДОВОЉАН САМ, АЛИ НИСАМ ПРЕЗАДОВОЉАН.

- Мислим да је интересантна утакмица била, момци су показали једну феноменалну игру. Прво полувреме припало је Португалу, друго нама, али нама је било теже јер смо били у минусу два гола. Реч предаја не постоји у нашем речнику. Резултат је реалан. На полувремену сам био миран и хладан као шприцер. Веровао сам да можемо да се вратимо и то сам им рекао. На добром смо путу, не заборавите да је ово актуелни шампион Европе - рекао је селектор Србије после меча

Није бежао ни од грешака Пикси, али истиче да се оне могу исправити.

- Морамо још пуно да радимо. Штета што немако више времена да останемо заједно, јер има много да се ради, не смемо да дозволимо гол из прве прилике. Јесам задовољан али нисам презадовољан јер сам заиста веровао да може да победимо. Честитам момцима, нарочито Митру који је оборио Бобеков рекорд - закључио је Пикси.

А нови голгетерски рекордер био је видно емотиван после постигнутог гола.

- Нисам био оптерећен рекордом. знао сам да ће се то десити кад-тад, али осећај је невероватан, слике од детињства пролазе ти кроз главу. Част ми је што сам срушио рекорд Стјепана Бобека који је стајао 65 година. Нема поносније породице од моје вечерас - рекао је веома емотивни Александар Митровић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)