"ТРАГЕДИЈА КО СВЕ РАДИ У ФСС, НИСАМ ЈА БРУС ЛИ": Антић најавио жалбу УЕФА

Novosti online

20. 03. 2021. у 08:40

ПРЕ неколико дана по хитном постуку ФСС је казнио Драгана Антића на 18 месеци након инцидента на мечу против Трајала.

ТРАГЕДИЈА КО СВЕ РАДИ У ФСС, НИСАМ ЈА БРУС ЛИ: Антић најавио жалбу УЕФА

ФОТО: Принтскрин

Антић се тада дами која је била у улози четвртог суије уносио у лице, а након вербалног дуела обезбеђење га је испратило са стадиона. 

Популарни "Рецко" понаша се као да тог догађаја, а ни суспензије није било. Уредно се појавио на конференцији пред меч "јужне пруге" против Радничког из Пирота. 

- Трагедија за српски фудбал је да такви људи раде у Фудбалском савезу, рекао је Антић на почетку конференције за медије.

Он је потом покушао да се оправда за немили догађај рекавши да никога није напао. 

- На снимку се види да никога нисам напао, руке су ми биле у џеповима. Не знам како нападам агресивно без руку. Мора да сам Брус Ли. Смешно је што су написали да су бранили четвртог судију. Понављам, на снимку се види. Нећу више никога да именујем зато што на им на тај начин дајем на важности – истиче он.

За сада није познато на који начин Антић планира да води утакмицу с обзиром да је суспендован. 

- Жалићу се, не само Фудбалском савезу већ и Уефи. На свим утакмицама где сам искључиван судије су добијале лоше оцене и суспензије. Судије су кажњаване, али то није скандал, а кад се Антић буни када га поткрадају то је скандал. Ја на тај начин штитим свог град и свој клуб. Ја се на тај начин борим свим срцем за клуб и нећу да допустим да свако 'јаше' по Динаму. Дуго сам у фудбалу да могу проценити када неко греши намерно или ненамерно. Против Дубочице смо изгубили, реч нисам рекао зато што су судије биле фер. Ово се циљано ради да Динамо искључе из лиге. Биће тешко али ћемо се борити до краја. Нема предаје – закључио је Антић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)