ОН ЈЕ ЗАСЛУЖАН ЗА ПРЕПОРОД МИРКА ИВАНИЋА: Новаков реик учитељ помогао најбољем фудбалеру Звезде

Новости онлине

14. 03. 2021. у 09:23

МИРКО Иванић, фудбалер Црвене звезде, један од најбољих у редовима шампиона Србије ове сезоне, открио је да му је током тешког периода помогла девојка, али и Реики учитељ Жарко Илић.

ОН ЈЕ ЗАСЛУЖАН ЗА ПРЕПОРОД МИРКА ИВАНИЋА: Новаков реик учитељ помогао најбољем фудбалеру Звезде

FOTO: M. Vukadinović

Подсећања ради, Илић је иначе велики пријатељ и један од животних водича Новака Ђоковића, како је рекао први тенисер света.

- Она (девојка) студира психологију, па је то била олакшавајућа околност. Ту је био Жарко Илић, Реики учитељ, чији третмани су ми много помогли да пронађем унутрашњу снагу и мир. То је јапанска техника, примењују је бројни спортисти. И на крају Мистер који је био сваки дан са мном, помагао ми у свакодневној комуникацији бројним саветима. Оно што се мени свиђа код њега је што је врло директан. У сваком тренутку сам знао на чему са с њим. Имали смо много ситуација нас двојица. Не могу баш о свему да причам. Увек је био уз мене, знао је и да подвикне када сам радио лоше ствари. Али је био уз мене, то ми је много значило. Нашли смо се – казао је у интервјуу за Моцартспорт Мирко Ивановић.

Жарко Илић је Новака Ђоковића подучио јапанској техници за коју многи верују да је исцељујућа. Реики је природна техника исцелења. Помогао је првом тенисеру света током тешких момената у каријери. Новак је током 2018. доживео је шокантан пораз од Хјеон Чунга у 4. колу Аустралијан опена, затим је испао у свом првом мечу у Индијан Велсу, а потом и на следећем турниру у Мајамију од Беное Пера, где је у свом првом мечу доживео пораз.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)