ПРОМЕНИЛА ПОЛ, ПА СПАВАЛА СА ПОЛА РЕАЛ МАДРИДА: Јовић је топ фрајер, али ја се ложим на другог Србина, а он је голман (ФОТО)

Новости онлине

25. 02. 2021. у 18:13

ПРОМЕНИЛА ПОЛ, ПА СПАВАЛА СА ПОЛА РЕАЛ МАДРИДА: Јовић је топ фрајер, али ја се ложим на другог Србина, а он је голман (ФОТО)

Фото: Инстаграм

СРПСКИ фудбалер Лука Јовић је врло згодан мушкарац, али сам, нажалост, била у вези када сам га упознала, каже транссексуална Шпанкиња Амор Ромеира (32) за Информер!

- Знам неколико српских фудбалера, један ми је посебно запао за око јер је баш згодан. Ако се не варам, игра на позицији голмана, али не могу да се сетим имена. Упознала сам и Луку Јовића на једној журци. Баш је згодан фрајер, али ја сам тада била у вези - уз осмех каже Амор на почетку разговора.

Многи фудбалери су у прошлости пали на чари атрактивне црнке. Она признаје да се у једног чак и заљубила и да су били у тајној вези. Ипак, за сада не жели да открије његов идентитет.

- Једног дана ћу открити његов идентитет, али сада не желим да му дајем на важности. Када смо се први пут пољубили, није знао да сам транссексуална. Не представљам се тако мушкарцима. Том фудбалеру сам рекла да ни ја не знам његову медицинску историју и колико је пута оперисан. Тако је почела наша љубавна прича - каже Амор.

Иначе, Ромеира је хируршки променила пол и постала жена. Она је бивша учесница "Великог брата" и певачица, а пажњу светске јавности привукла је признањем да је имала однос са бројним фудбалерима Реал Мадрида.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amor Romeira (@amorromeira)


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)