АРСЕН ВЕНГЕР СЕЛЕКТОР СРБИЈЕ? Кокеза нуди посао пензионисаној легенди светског фудбала

Novosti online

02. 12. 2020. у 11:30

АРСЕН ВЕНГЕР СЕЛЕКТОР СРБИЈЕ? Кокеза нуди посао пензионисаној легенди светског фудбала

Арсен Венгер фото: ЕПА

ПРЕДСЕДНИК Фудбалског савеза Србије Славиша Кокеза понудио је Арсену Венгеру (72) место селектора наше репрезентације, али је француски стручњак то одбио.

Кокеза је преко посредника ступио у контакт са легендарним менаџером Арсенала, али је добио одговор да он у овом тренутку није заинтересован да води "орлове", сазнаје Информер.

Био је то Кокезин покушај да се довођењем великог фудбалског имена учврсти на месту првог човека српског фудбала. Његова позиција жестоко је уздрмана после неодласка на Европско првенство и жестоких оптужби Немање Видића.

- Кокези се допао предлог једног од сарадника из спортског сектора да буде ангажован странац на месту селектора, али је инсистирао да то буде неко чији би долазак изазвао дивљење јавности. Он не би жалио новац да доведе иностраног стручњака, али искључиво неког из самог крема европског фудбала - каже извор Информера из ФСС.

Тумбаковићев наследник требало би да буде изабран до 15. децембра. У игри је неколико имена, а коначну одлуку донеће Кокеза, директор Савеза Владимир Матијашевић и потпредседник Марко Пантелић.

(Информер.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

tadija64ZEMUN

02.12.2020. 12:03

na koji nacin se biraju predsednici FSS,kako i ko odedjuje,na osnovu cega se odredjuje ,koji ce kandidati biti predlozeni za predsednika FSS,po kom osnovu je T.Karadzic bio predsednik FSS,a po kom Kokeza......