(АНКЕТА) ТУМБАКОВИЋУ ЈЕ ВРЕМЕ ИСТЕКЛО? Кога бисте ви волели на клупи Србије?

Novosti online

14. 11. 2020. у 17:09

ФУДБАЛСКА репрезентација Србије ће ускоро потражити новог селектора.

(АНКЕТА) ТУМБАКОВИЋУ ЈЕ ВРЕМЕ ИСТЕКЛО? Кога бисте ви волели на клупи Србије?

ФОТО: Н. Параушић

Како пишу београдски медији мисија Љубише Тумбаковића на клупи Србије је завршена. Тачније, његов уговор је истекао, али ће водити Србију против Мађарске и Русије. 

По тврдњама медија у његовом уговору постојала је клаузула да уколико Србија избори пласман на Еуро остане на клупи до августа 2021. године. 

Као могући наследници помињу се Драган Стојковић Пикси, Владан Милојевић, Славиша Јокановић, Саво Милошевић. Док су као мање вероватни кандидати Владимир Ивић и Вељко Пауновић који успешно раде у енглеском чемпионшипу. 

Анкета

Кога бисте ви волели на месту селектора фудбалске репрезентације Србије?

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (13)

Mirko

14.11.2020. 17:40

Lalatovic. Ovoj ekipi je potrebna energija i on moze to da donese. Danasnji fudbal je sve na O-RUK, na misice... naravno pored taktike i timske igre. A to se vidi iz aviona da nemamo, to fali da poveze i da se stvori EKIPA

Max

14.11.2020. 18:20

@Mirko - Lalatović! On živi za fudbal, za ekipu, nervira se i prirodan je, ne folira se, nema dlake na jeziku. Nije ko ovi umišljeni i uštogljeni. Ima uspeha sa "slabijim" timovima, a šta bi tek uradio da ima tim kalibra Zvezde ili Reprezentacije. Pravi trener. Blago Voši što ga ima.

Mihiz

14.11.2020. 22:05

Nema pomoći reprezentaciji, dok korenito ne promenimo pristup učenju te dece. Da - učenju toj igri. Ko god da dođe, biće isto... Jer ovde se fudbaleri uče da je ta igra donosi bogatstvo, dobar auto, lepe žene, vile...Pa treneri ovde jedva čekaju da unovče nekog talenta u inostranstvo, posredstvom menadžera i tu je kraj njihovom pedagoškom radu... Te svaka, naša fudbalska zvezda naučena je igrati za novac, nešto više (reprezentacija), to im je manje poznato...

Nickster

14.11.2020. 22:43

Iskreno, nije ni trebao postati selektor, jer nema te kvalitete. Selektor je pre svega psiholog i veliki motivator. Ćira Blazević je znao da stvori RATNIČKU atmosferu u timu razbijajući ROLEX satove o zid svlačionice, i znao je da podigne tenzije kod svakog igrača. Tumbaković i Krstajić pre njega jednostavno nisu imali te kvalitete i to je morao da zna i onaj ko ih je predložio. Zbog toga i KOKEZa mora da ide. Dosta je bilo.

Luka

15.11.2020. 13:38

Tumbaković je delomično kriv.Nije na njemu da uči već„formirane” igrače kajo će štopati loptu u pokretu,kako će precizno dodati i proigrati suigrača.,kao ostaviti sebe na terenu.To su stvari koje je igrač trebao donjeti u reprezentaciju,ali nažalost u njegovom formiranju kao igrača nisu mu usađena ta saznanja i navike.