СТОЈКОВИЋ: Ми смо медицински феномен када смо ово упрскали! Да ли су свесни какву су шансу пропустили?

Novosti online

14. 11. 2020. у 16:31

ЛЕГЕНДАРНИ српски фудбалер Драган Стојковић Пикси прокоментарисао је фијаско Орлова против Шкотске.

СТОЈКОВИЋ: Ми смо медицински феномен када смо ово упрскали! Да ли су свесни какву су шансу пропустили?

ФОТО: АП

Стојковић је још у најави утакмице говорио је да Србија мора да победи пошто није мала лакшу прилику од ЕП пре две деценије.

"Да нам је неко на почетку квалификација за Европско првенство дао да сами смислимо најлакши пут да се пласирамо, па не верујем да би нам пало на памет нешто једноставније него победити Шкотску у Београду. Није ми јасно како су одиграли, шта су урадили и да ли су свесни какву су шансу пропустили", рекао је Драган Стојковић за "Информер".

"Ако нисмо сад успели да се пласирамо на ЕУРО, па кад ћемо?", пита се Пикси и додаје:

"Рекао сам то пре утакмице, а сад ми је жао што сам у праву - ми смо медицински феномени кад смо ово упрскали", додао је Стојковић

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

Smederevac

14.11.2020. 16:51

Niko ne sme da kaze ime glavnog krivca za stanje u fudbalu a to je fk cz . I Piksi ne sme da dodje na stadion RM od huligana -da ne pricam o ..onom ..koga je cz poslala u Djenovu da napravi skalndal i da budemo prakticno izbaceni iz tad.kvalig.za Evropsko pr.

Vlada

14.11.2020. 18:05

Čuj molim te ovog mislioca, koju je metaforu smislio, i sam joj se divi - medicinski fenomen! Druže Piksi, glupi igrači, glupi treneri, glupi ljudi iz saveza, glupe metafore, i rezultat je - gledaćemo druge, što je i pošteno.

Sveta

15.11.2020. 18:37

Sve dok u fudbalskoj reprezentaciji dominiraju fudbaleri koji igraju u stranim državama nećemo postići ni8kakav uspeh. Gastabajteri fudbaleri diođu u reprezentaciju da o tuđem trošku obiđu familiju, obiđu bivše devojke po splavovima i na teren ne mogu ni stopala podiću. Čuvaju se za strane mentore.