ХРВАТИ ВЕЛИЧАЈУ ВРЕЂАЊЕ ПОРОДИЦЕ БОРЈАН: Голману коме је Далмација у Србији, а Книн звездашки град жестоко извређали супругу

Новости онлине

20. 10. 2020. у 09:42

ХРВАТИ ВЕЛИЧАЈУ ВРЕЂАЊЕ ПОРОДИЦЕ БОРЈАН: Голману коме је Далмација у Србији, а Книн звездашки град жестоко извређали супругу

фото: Инстаграм/Снежанафи

СНЕЖАНА и Милан Борјан су не само тема српских медија и Хрвати се баве породицом голмана Звезде.

“Вечерњи лист” преноси причу под насловом “Вратару којем је Далмација у Србији, а Книн звездашки град жестоко извријеђали супругу”.

Дан пре утакмице Партизана и Црвене звезде, на Сењаку је на муралу који су навијачи насликали у част Милана Борјана дописан увредљив натпис.

Снежана истиче да на такве ствари понекад мора да одговори и да то чини на друштвеним мрежама

- Као супруга и мајка, свашта могу и морам да поднесем на својим леђима! Смешни сте и патетични мали људи који фрустрацију из куће (где сте малтретирани, непоштовани и духовно сиромашни) и у животу где немате никакав кредибилитет... исказујете на овај начин! Добро, већина вас не разуме ове термине, али морам вам рећи да ме силно забавља ваша немоћ у сваком смислу четврту годину заредом!", написала је Борјанова супруга те додала:

- Мораћу од овог стреса после дербија у неки озбиљан шопинг, приватним авионом, наравно.

Хрвати пишу да је Снежана Борјан често на удару навијача Партизана који јој на сваком дербију певају увредљиве песме. Имају је на пику јер је некад радила у маркетингу црно-белих.

Милан Борјан фото: ЕПА

 

Исти медији подсећају да је Милан Борјан рођен у Книну, затим је неко време живио у Београду, а касније се цела породица преселила у Канаду.

Хрватима смета што Борјан не крије своје великосрпске ставове и хрватску земљу проглашава српском.

Наводно, у једном је интервјуу изјавио како није рођен у Хрватској.

- Нисам рођен у Хрватској. Рођен сам у Крајини, то је било српско место. Ја себе описујем као некога ко је родом из Србије, из Далмације, али осећам се као Канађанин јер сам тамо провео пуно година - рекао је Милан и додао:

- Знам ко сам и одакле долазим! Книн је увек био звездашки град, а ова победа (над Келном) била је за целу српску Далмацију.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)