ПРАВДА УЗ СРЕДОЈЕВИЋА: Виши суд у Јужној Африци прогласио нашег тренера невиним по свим тачкама оптужнице

Novosti online

27. 09. 2022. у 08:34

ВИШИ суд у Јужној Африци оборио је пресуду првостепеног суда у Порт Елизабету и ослободио нашег тренера Милутина Средојевића оптужби и прогласио га невиним. Тиме је скинута љага са имена успешног српског стручњака.

ПРАВДА УЗ СРЕДОЈЕВИЋА: Виши суд у Јужној Африци прогласио нашег тренера невиним по свим тачкама оптужнице

FOTO: N. Paraušić

Намештаљку да је наводно полно узнемиравао конобарицу на стадиону, првостепени суд у Порт Елизабету, без икаквих доказа, претворио је у срамну одлуку, казнивши Средојевића са три године условно.

Иначе, та могућност му је била најављена због одлуке да напусти Јужну Африку и пресели се у Замалек у Египту. Рекли су му да ће му, ако то уради, наместити игру, што су и учинили. Правда је била спора, али на крају достижна.

- Поново сам се родио, а прошао сам кроз пакао. Желели су да униште успешну спортску репутацију коју сам стицао годинама у Африци. Љубав навијача умногоме ми је помогла да све лакше поднесем - истакао је Средојевић, који је у Африци освојио 19 трофеја.

Сада када је правда задовољена, наш тренер је преко адвоката поднео милионски захтев за одштету, а читав износ намерава да да за развој омладинског фудбала у Србији и Уганди.

Средојевић је на функцији селектора Уганде, са којом је обезбедио пласман за Афрички куп нација. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

СРБИ НА МУКАМА: Влаховић и Костић ово никако нису хтели да чују