ШОКАНТНЕ ВЕСТИ ИЗ ХОЛАНДИЈЕ: Душана Тадића опљачкали и повредили разбојници?!

Novosti online

10. 08. 2022. у 08:37

Душан Тадић, капитен репрезентације Србије и холандског Ајакса, претрпео је велику непријатност у Амстердаму, када је ушао у сукоб са двојицом разбојника.

ШОКАНТНЕ ВЕСТИ ИЗ ХОЛАНДИЈЕ: Душана Тадића опљачкали и повредили разбојници?!

FOTO: FSS

Два наоружана човека чекала су капитена Ајакса испред његовог дома, вероватно желећи да украду његов сат, у ноћи између 27. и 28. јула, пише холандски "Де Телеграф", а преноси "Меридианбетспорт".

Наводно, пљачкаши су Тадића сачекали у Ван Егенштрат улици, када је изашао из свог аута. Он је покушао да побегне и после краће јурњаве, уследио је сукоб.

“Тадић је успео да отвори визир са кациге једног од двојице пљачкаша и да га ошамари”, наводи исти извор.

Том приликом Тадић је претрпео мање повреде руке и исцепао је своју одећу. Потом је Тадић успео да побегне у један угоститељски објекат, а разбојници су после борбе побегли скутером.

Данима пре покушаја пљачке, Србин је већ био на опрезу. “Де Телеграф” пише да су два човека са шлемовима већ куцала на врата његове куће и претварали се да су достављачи пице. Том приликом Тадић није био код куће и његова супруга је постала сумњичава, те није отворила врата.

 

БОНУС ВИДЕО - Натхо добио српски пасош


(Меридианбетспорт)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је данас да се он не бори ни за Владимира Путина, ни за Џозефа Бајдена, већ за грађане Србије и државу Србију, и да га не интересује шта имају да му поруче страни лидери, већ да гледа да у овим тренуцима Србија не буде на њиховом удару.

28. 09. 2022. у 13:20

Коментари (3)

Имаш ДВЕ ХИЉАДЕ разлога за регистрацију на моззартбет.цом