"ШЕСТ МЕСЕЦИ НИСАМ МОГАО ДА СПАВАМ ОД БОЛОВА" : Исповест Златана Ибрахимовића о периоду патње на терену и ван њега

Novosti online

26. 05. 2022. у 22:20

ЗВЕЗДА фудбалског клуба Милан, Златан Ибрахимовић тврди да је играо без предњих укрштених лигамената последњих шест месеци сезоне и да је једва спавао од болова.

ШЕСТ МЕСЕЦИ НИСАМ МОГАО ДА СПАВАМ ОД БОЛОВА : Исповест Златана Ибрахимовића о периоду патње на терену и ван њега

Фото: Танјуг/АП

Милан је потврдио да је нападач подвргнут операцији у среду. Према прогнозама медицинског тима "росонера" очекује се да ће бити ван строја у периоду од око осам месеци.

Овом рођеном победнику гладног фудбала, чија су основна душевна храна голови, ово ће сигурно тешко пасти. Он је играо сезону оптерећен упорном повредом, са којом дугорочно кубури. Ипак, упркос свему био је битна фигура тима из Милана и ставио свој препознатиљиви печат на оверу скудета, постигавши осам голова у 30 наступа у свим такмичењима. 

Сада, 40-годишњак је детаљно описао колико је период који је иза њега био прожет емотивним и физичким болом.

- Протеклих шест месеци играо сам без лигамената у левом колену. Оток сам имао шест месеци, био је у стању да тренирам са екипом само 10 пута у последњих шест месеци, примио сам више од 20 ињекција, сваки дан пио лекове против болова. Шест месеци сам једва спавао од болова. Никада нисам толико патио на терену и ван њега. Нешто што је немогуће учинио сам могућим, у мислима сам имао само један циљ, да саиграче и тренера учиним шампионима Италије, јер сам им дао обећање. Данас имам нове лигаменте и још један трофеј- рекао је Ибрахимовић.

Медији у Италији последњих дана нагађају да ће ово бити крај једне каријере, која је обележила магичну игру на трави у претходне две деценије.

БОНУС ВИДЕО: Катар - обилазак необичног стадиона за Светско првенство

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

САЗНАЈЕМО! Вест коју је Вучић заборавио да саопшти: 100.000 људи који су добили ваучере од 5.000, добиће још 10.000 динара