ЈЕЛИСАВЕТА СА ДЕЦОМ СТИЖЕ У СРБИЈУ: Глумица доводи Богдана да упозна родбину, а ево где ће их Тео одвести на одмор

Novosti online

14. 05. 2021. у 10:23

КАКО се породила у јеку пандемије у Италији, глумичиног наследника Богдана ни најближи нису видели. Сада ће имати прилике да га упознају, чему се глумица и кошаркаш неизмерно радују.

ЈЕЛИСАВЕТА СА ДЕЦОМ СТИЖЕ У СРБИЈУ: Глумица доводи Богдана да упозна родбину, а ево где ће их Тео одвести на одмор

Фото: Т.Ћирић

Глумица Јелисавета Орашанин у Србију са децом стиже крајем месеца, а онда је очекују и пословни ангажмани у Београду којим се посебно радује.

Ових дана у посети код Јелисавете, која живи у Италији, налази се њена мама како би јој помогла око Петре и Богдана, а онда пакују кофере и долазе у Београду. Тако ће родбина имати прилике да после дужег периода види Милошеве и њене наследнике, заправо сина Богдана којег због пандемије нису стигли да упознају.

Пар планира да осим Београда посети и родни град Милоша Теодосића Ваљево, али и Дивчибаре, где имају хотел.

- Јелисавета се већ навикла са двоје деце и све успешно постиже. Нема дадиље, а једина помоћ јој је када јој дођу сестра или мајка. Зато, када је мајка код ње има времена да се посвети својим приватним обавезама и да са пријатељима оде на ручак или вечеру. Међутим, много се променила када је добила друго дете. Смирила се. Није више тако активна када су изласци у питању - каже извор.

Јелисавету по доласку у Београду очекује и играње представе “Хотел 88” којој се посебно радује.

- Док буде играла, децу ће чувати њена мајка. Међутим, трудиће се да се мења са Анђелом Јовановић на извођењима, ако буде било потребе. Не воли често да се раздваја од деце. Међутим, играње представа увек јој прија како би остала у кондицији. Колико год чудно звучало, то је опушта и то је време када су јој мисли концетрисане само на посао - истакао је извор.

Иначе, Јелисавета је недавно испричала да јој недостаје Србија.

- Ужелела сам се позоришта, а када сам у Србији ужелим се кофера. У Србији само радим, а овде се посветим породици. Тако да правим баланс - кроз осмех је поручила Јелисавета током уживо укључења на РТС.

Глумица сваки тренутак проводи са св јим наследницима, ћерком Петром и сином Богданом, ког је на свет донела почетком јануара ове године. Она је раније причала колико ју је ћерка променила.

- Прилагодавам се њој. Ја сам с њом нон-стоп, као и супруг. Пратимо њено одрастање. Време ће показати колико ме је она променила - рекла је раније Јелисавета, која у подизању деце има велику помоћ супруга.

Да се Милош одлично снашао као тата, Јелисавета је то и раније говорила: "Успавам дете, онда отрчим, три сата дускам и онда трчим назад. За то време Милош чува ћерку".

(Блиц.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)