ПЕТАР СТРУГАР ДОБИО ДРУГОГ СИНА: Глумац успешно крио нову девојку и њену трудноћу, сада отворено каже - Срећан сам и уживам

Novosti online

10. 05. 2021. у 21:11

ГЛУМАЦ Петар Стругар, недавно је добио друго дете са дугогодишњом познаницом.

ПЕТАР СТРУГАР ДОБИО ДРУГОГ СИНА: Глумац успешно крио нову девојку и њену трудноћу, сада отворено каже - Срећан сам и уживам

Фото: Принтсцреен/Јутјуб

- Да тачно је да сам добио другог сина. Срећан сам и уживам у томе. То је све што ћу рећи на ову тему - рекао је кратко Петар Стругар, који из брака са колегиницом Иваном Николић има сина Зарију.

Сазнање да ће добити другог наследника Петра је обрадовало, те је са нестрпљењем чекао његов долазак.

- Када му је девојка саопштила да је у другом стању, Петар је био одушевљен јер је одувек желео велику породицу. Много је везан за старијег сина, а сада са Ивом се присетио како све иде од мењање пелена до купања - каже извор “Блица”.

Петар после неколико јавних веза није желео да садашњу девојку експонира у медијима, зато је цела ова прича све изненадила.

- Оља и он се познају дуги низ година. Она није из јавног посла и не жели да се медијски експонира. Води миран живот и прија јој да је далеко од очију јавности. Прво су били пријатељи, а онда су варнице севнуле. Прија јој то што је Петар непосредан, духовит и неко ко воли спорт и природу и животиње, као и она - додаје извор.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)