ПОГОДИТЕ САД КО ЈЕ ОТАЦ: Култни ситком "Како сам упознао вашу мајку" добија спин-оф

Јл. Б.

07. 05. 2021. у 15:46

ПОСЛЕ седам година од завршетка, култна серија "Како сам упознао вашу мајку" добија спин-оф - "Како сам упознала вашег оца". "Хулу" је наручио десет епизода са Хилари Даф у главној улози мајке.

ПОГОДИТЕ САД КО ЈЕ ОТАЦ: Култни ситком Како сам упознао вашу мајку добија спин-оф

Хилари Даф / Фото Shutterstock

Аутори оригинала, Крејг Томас и Картер Бејс, враћају се као извршни продуценти заједно са ауторима спин-офа, Исаком Аптакером и Елизабет Бергер.

- Почаствовани смо страшћу и визијом новог креативног тима и радујемо се што ћемо им помоћи да испричају нову легендарну причу. Хвала свим обожаваоцима серије "Како сам упознао вашу мајку" који су чекали - рекли су Томас и Бејс у заједничкој изјави.

Мрежа Си-Би-Ес и аутори вољене комедије још трпе критике због контроверзног финала, а "Хулу" се нада да је прошло довољно времена да може да створи сличну причу и привуче нове гледаоце, али и старе љубитеље серије. Дуг је био пут до новог пројекта. Још 2014, Крејг Томас, Картер Бејс и Емили Спиви написали су пилот епизоду спин-офа "Како сам упознала вашег тату", али Си-Би-Ес је одбио концепт. Исак Аптакер и Елизабет Бергер су први пут осмилили свој спин-оф средином 2016, али је стављен на чекање јер су обоје постали део супарничке Ен-Би-Си серије "То смо ми". Чак је, годину дана касније, Алисон Бенет ангажована да напише нови текст, који такође није реализован.

- Изузетно смо узбуђени што доводимо "Како сам упознала вашег оца" на "Хулу". Славна оригинална серија променила је полусатну комедију и почаствовани смо што предајемо њену штафету следећој генерацији заједно са Хилари Даф. Једва чекамо да публика упозна Софи и њену екипу и гледа их како проналазе себе и љубав у савременом Њујорку - истакли су Аптакер и Бергер.

Током скоро десет година, односно девет сезона, публика је пратила љубавни живот Теда Мозбија (Џош Рандор) и његових пријатеља, те нагађала ко је мајка његове двоје деце. Иако ће наслов и формат приповедања бити слични, "Како сам упознала вашег оца" неће бити прави спин-оф јер, по свему судећи, неће пратити ниједан лик из оригиналне серије. Хилари Даф ће играти Софи која ће причати сину како је упознала његовог оца. Као што се Тед Мозби из 2030. враћао у прошлост, тако ће се и Софи из блиске будућности сећати 2021. године и тога како су она и њена група блиских пријатеља откривали ко су, шта желе од живота и како се заљубити и пронаћи иделаног партнера у времену када постоје неограничене могућности, а за упознавање се користе апликације попут "Тиндера".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)