АНЂЕЛКА ПРПИЋ О СЕРИЈИ "ЈЕДИНИ ИЗЛАЗ": Ана Колар није заслужила такав живот

Novosti online

01. 05. 2021. у 23:27

МНОГИМА је прва асоцијација на Анђелку Прпић серија "Андрија и Анђелка", али сада ју је врло лако заменила Ана Колар у "Једином излазу".

АНЂЕЛКА ПРПИЋ О СЕРИЈИ ЈЕДИНИ ИЗЛАЗ: Ана Колар није заслужила такав живот

Фото: Принтскрин

- Има много нових ликова. Свака прича из филма је добила више простора у серији. Највише сам се плашила сцена са сином Луком, ког игра Андрија Бошковић, а он ми је олакшао посао. Однос мајке и сина много је другачији у серији од оног како га замишљам. Нисам била сигурна хоћу ли то извести на прави начин. Ту је и мала Клара Хрвановић, која игра Ану кад је била мала. Срећна сам што немамо заједничке сцене, јер би ме одувала у кадру. И серија и филм говоре о једној страшној судбини, али у животу из сваког проблема постоји излаз. Ана Колар није заслужила такав живот - каже Анђелка.

Фото: Д. Миловановић

Анђелка каже да је био изазов глумити Ану Колар.

- Дарко Николић је један од ретких редитеља који о нама не размишља као о глумцима из неких фиока. Пред мене и остале колеге ставио је изазове и дао улоге из контре. Да играмо ликове у којима људи нису навикли да нас гледају. Не могу да кажем да ме то није уплашило, али ме је натерало да се за ово снимање припремим на једини могући начин, да нађем прави излаз с пута, а то је озбиљан посао и велика припрема.

Откриле је и да је у серији "Жене са Дедиња" носила ствари Наташе Беквалац.

- Лепа је прича о мојој првој улози. Волим ту серију, а посебно прву сезону. Темељно сам се спремала. Имали смо проблем да за Чарну нађемо костиме. Костимограф Ивана Рабреновић стално је мислила да још нешто фали, а онда је нестала са сета и дошла након 15 минута с великим џаком. Донела је ствари Наташе Беквалац, које је она носила на наступима. Имала сам у серији неколико Наташиних костима. Драган Мићановић као партнер, о томе сам могла само да сањам... Некад те стварно бог помилује.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

Коментари (0)

СВЕТЛОСТ НА ГРУДИМА: Откривено шта је Новак Ђоковић носио на телу током претходног меча на Ролан Гаросу