ОСКАРОВАЦ У ДРЕСУ ЈУГОСЛАВИЈЕ: Испливала невероватна фотографија чувеног глумца, постоји једно занимљиво објашњење (ФОТО)

Новости онлине

28. 04. 2021. у 20:32

ДАНСКИ глумац Мадс Микелсен је од пре два дана у центру пажње светских медија, након што је филм "Још једна тура", у коме он игра главну улогу, добио Оскара за најбољи филм ван енглеског говорног подручја.

ОСКАРОВАЦ У ДРЕСУ ЈУГОСЛАВИЈЕ: Испливала невероватна фотографија чувеног глумца, постоји једно занимљиво објашњење (ФОТО)

Фото: Фацебоок

Микелсен је добро познат љубитељима европског филма, а након што је филм овенчан наградом на домаћој фејсбук страници "The Filmske Recenzije", објављена је занимљива фотографија оскаровца обученог у кошаркашки дрес СР Југославије.

Како пише на страници, фотографија је настала током одмора на острву Мајорка, а остаје мистерија како је Микелсен завршио у бојама наше репрезентације.

У коментарима су љубитељи странице спекулисали да му је дрес поклонио глумац Славко Лабовић, који је са Микелсеном глумио у данском филму "Пушер".

Микелсен је познат по упечатљивом изразу лица и ликовима које глуми. Дочарао нам је крвожедног Ханибала Лектора у серији "Ханибал", зликовца Ле Шифра у "Казино Ројалу", али и васпитача из малог града ког оптуже за педофилију, у данском филму "Лов".

У филму "Још једна тура" глуми професора средње школе који упада у кризу средњих година, и са колегама тестира теорију према којој је живот могуће унапредити непрестаним одржавањем нивоа алкохола у крви.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)