"НИСАМ ЛУД ДА НЕ БУДЕМ ОТАЦ": Андрија Милошевић искрено о девојци Александри и љубави (ФОТО)

Novosti online

19. 04. 2021. у 19:40

ГЛУМАЦ Андрија Милошевић отворено је говорио о изабраници Александри Томић, али и о томе да прижељкује дете.

НИСАМ ЛУД ДА НЕ БУДЕМ ОТАЦ: Андрија Милошевић искрено о девојци Александри и љубави (ФОТО)

Фото: Инстаграм

- Ако је ишта у животу питање среће, онда је то пронаћи своју другу половину. Замислите колико је тек сада тешко, када је продаја тела и душе постала стандард. Многи млади људи данас уместо лица окрећу задњицу, да би показали оно што сматрају да је најлепше на њима. У овом веку гу**ца је животна водиља. Љубав је сурова, ако је рачунате на дигитрону - рекао је глумац.

На питање да ли планира да се оствари као отац, одговорио је:

- Наравно. Нисам луд да не будем отац.

Андрија се осврнуо и на то колико је данас глумцима тешко да се пробију на сцени и да постану препознатљиви.

- Људи данас имају технолошке алате који, ако су вешти, наравно, могу да им помогну у професионалном животу. Није важно где живите, јер интернет и социјалне мреже могу отворити многе путеве.

Глумци би требало да владају мрежама, али је потребно да их користе на глумачки начин, не приватни. Ја сам радио у тешким и турбулентним временима, али нисам размишљао о популарности, нити о нечему сличном и површном, већ само о улози коју у том моменту правим.

Није ми било битно имам ли за јело и стан, важно ми је било да радим оно што је моје биће. То је искрена љубав и жртва, коју уметник радо подноси. Све калкулације у нашем послу су фаталне - рекао је глумац.

(Азра магазин)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)