ЧУВЕНИ ПЕВАЧ ПРЕОТЕО ТОМПСОНОВУ ЖЕНУ: Један од најпопуларнијих хрватских кантаутора ужива са Данијелом Мартиновић!

Novosti online

12. 04. 2021. у 16:06

ПЕТАР Грашо је један од најпопуларнијих хрватских кантаутора и извођача, а има и живот по којем је вредно снимити филм.

ЧУВЕНИ ПЕВАЧ ПРЕОТЕО ТОМПСОНОВУ ЖЕНУ: Један од најпопуларнијих хрватских кантаутора ужива са Данијелом Мартиновић!

Фото: Принтскрин

Популарност је стекао када је Оливер Драгојевић извео једну од његових првих песама "Богиња" на фестивалу Дора 1995. године. Од тада је много сарађивао са Оливером Драгојевићем, а радио је и са Дорис Драговић, Данијелом Мартиновић, Тончијем Хуљићем, Гораном Бреговићеми Лепом Бреном.

Спорт, конкретније кошарка је саставни део његовог живота. Био је велики таленат, у Сплиту су у њему ведели некога ко би могао да буде део тима који ће наследити екипу која је била троструки шампион Европе, али ипак се определио за музику, а лопту је оставио по страни.

Интересантно је да његов отац Зоран био сјајан кошаркаш, а 1972. године играо је и финале тадашњег Купа шампиона. Ипак, екипа коју су предводили Петар Сканси, Дује Крстуловић, Рато Тврдић и Дамир Шолман није успела да се попне на кров Европе. И годину дана касније су били вицешампиони, али у Купу победника купова.

Љубавни живот Петра Граша је такође занимљив. Његова изабраница је певачица Данијела Мартиновић, са којом је у љубави 23 године, али никако да стану "на луди камен". Контраверза њихове везе је то што су они наводну започели везу док је Данијела била у браку са певачем усташких песама Марком Перковићем Томпсоном. То никада није потврђено, јер је њихов брак био непознат за јавност практично до тренутка док се нису развели.

Данијела је била певачица Магазина, а 1998. самостално победила на Дори и то са песмом Петра Граша "Нека ми не сване" и потом освојила 5. место са 132 поена на Песми Евровизије у Бирмингему исте године.

(Србија данас)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)