МЕРИМА ИСАКОВИЋ СЕ ПОНОВО ОГЛАСИЛА: Дужност сваког хуманог бића је да се даље зло спречи!

Novosti online

09. 04. 2021. у 17:03

ГЛУМИЦА Мерима Исаковић каже да је сећање на догађај са Браниславом Лечићем, за ког је у исповести навела да ју је сексуално напао 1978. године, давно оставила иза себе, али да је била њена дужност да о томе проговори.

МЕРИМА ИСАКОВИЋ СЕ ПОНОВО ОГЛАСИЛА: Дужност сваког хуманог бића је да се даље зло спречи!

Фото:Принтсцреен

Мерима Исаковић истиче да је све ове године веровала да глумац, за ког тврди да ју је злостављао, неће поновити слично.

- Ја сам давно пребродила и затворила преживљену трауму и сећање да ме је само Божијом вољом мој инстинкт спасио. Опростила сам верујући у искреност Лечићевог покајања и обећања датог тада, пре 43 године, да то никада више неће никоме покушати ни урадити... Опростила сам, али нисам заборавила, оставши у нади да се то никада и према никоме стварно неће поновити", каже Мерима Исаковић и додаје:

- Једно зло је изазов и бол једне особе, али ако се не заустави, понављано зло постаје несрећа народа. И људског рода. Дужност сваког хуманог бића је да се даље зло спречи.

Мерима Исаковић данас живи на Новом Зеланду и бави се клиничком психологијом. У опширној исповести за "Недељник" описала је стравичне детаље сексуалног насиља које је, како тврди, доживела од Лечића у стану у којем је у то време живео са својом мајком. Мерима Исаковић је тада имала 18 година, а Лечић 22.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)