СВЕДОЦИ УМЕСТО ДНК ТЕСТА? Мирјана и Девин на рочишту поводом доказивања очинства Мирослава Илића (ФОТО)

В. П.

08. 04. 2021. у 16:47

МИРЈАНА Антоновић, жена која тврди да је била љубавница Мирослава Илића и да са певачем народне музике има ванбрачног сина Девина, саслушана је јуче у Палати правде, на рочишту поводом утврђивања очинства.

СВЕДОЦИ УМЕСТО ДНК ТЕСТА? Мирјана и Девин на рочишту поводом доказивања очинства Мирослава Илића (ФОТО)

Фото П. Милошевић

Мирјана је дошла са Девином и адвокатом, док се Мирослав није појавио у суду. У судници се, дајући исказ, задржала три сата.

- Мирослав Илић се није појавио на рочишту, на шта има право, а и даље одбија ДНК анализу, којом би се утврдило да ли је он Девинов отац - рекао је Мирјанин адвокат окупљеним новинарима по изласку из Палате правде.

Фото: ATA Images

- У нашем правосудном систему не постоји могућност издавања обавезног налога. Мирослав не мора да иде на ДНК тест уколико не жели, али постоје сведоци који су били присутни током њихове везе, па очинство може да се докаже саслушавањем сведока и другим материјалним доказима.

Фото: ATA Images

Незванично се говори како би један од Мирјаниних сведока на суду могла бити и фолк звезда Лепа Брена, која је, наводно, знала за њихову везу. Ни Мирјана, ни Девин, иначе доктор по занимању, нису јуче били расположени за изјаве. Она је само кратко прокоментарисала да седма сила може само да претпостави како се осећа њен син, који до сада није имао прилику да види оца, док је он њега последњи пут, како је својевремено изјавио, видео када је Девин имао 18 месеци.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)