ТОПАЛКО ВОЗИО ПИЈАН, СУЗАНА БАХАТО ПАРКИРА: Познати не поштују правила у саобраћају, ухваћени на делу!

Novosti online

03. 04. 2021. у 19:45

СВЕДОЦИ смо бројних брзих вожњи, бахатости за воланом и прекршаја када су познате личности у питању.

ТОПАЛКО ВОЗИО ПИЈАН, СУЗАНА БАХАТО ПАРКИРА: Познати не поштују правила у саобраћају, ухваћени на делу!

Foto: Printskrin

Међу њима су певачи, певачице, спортисти и глумци који као да се такмиче чији је аутомобил бржи, а исто тако не воде рачуна ни када паркирају своја возила, због чега неретко имају проблеме са законом.

Последњи у низу који су ухваћени како крше прописе за воланом су глумац Милош Биковић, водитељка Сузана Манчић и певач Милан Топаловић Топалко.

Наиме, Биковићу је ЈКП Паркинг сервис пре неколико дана однео "БМW X5" када се претходно непрописно паркирао у Улици Џорџа Вашингтона 17. Том приликом сачињен записник за прекршај, а глумац је морао да плати казну од 5.000 динара.

Водитељка Сузна Манчић током јучерашњег дана непрописно је паркирала свој ауто  "шкода рапид" у Кнез Даниловој 56, те је такође платила казну од 5.000 динара.

Звезда Гранда, Милана Топаловића Топалка синоћ је пола сата после поноћи зауставила полицијска патрола у смеру ка Чачку, и том приликом је утврђено да је возио под дејством алкохола. Наиме, он је  подвргнут алкотест контроли, где је на дигиталном дисплеју алкометра очитана количина од 0,27 мг/мл алкохола у крви. Топаловић је потом одмах искључен из саобраћаја.

Подсетимо, Дара Бубамара више пута је на свом Инстаграму објавила видео како дивља за воланом, а у једном моменту је возила чак и 180 на сат. Такође, јутјубер Богдан Илић, познатији као Бака Прасе, познат је по бахатој вожњи и кршењу правила. Док је Аца Лукас недавно исто ухваћен како вози у алкохолисаном стању због чега му је одузета дозвола.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)