ОВАКО ЈЕ ДРАГОЉУБ ЂУРИЧИЋ ГОВОРИО О КОРОНИ: Ово је најозбиљније ванредно стање у мом животу

Novosti online

15. 03. 2021. у 15:34

БУБЊАР Драгољуб Ђуричић (68) преминуо је данас у болници "Драгиша Мишовић" у Београду, од последица вируса корона.

ОВАКО ЈЕ ДРАГОЉУБ ЂУРИЧИЋ ГОВОРИО О КОРОНИ: Ово је најозбиљније ванредно стање у мом животу

Фото: Принтксрин

- Све има свој пик, па тако и вирус корона. Број заражених код нас ће се попети, а потом ће почети да опада, јер то је природан процес - поручио је тада он.

Себе је тада описао као веома лојалног грађанина који поштује све одлуке, уредбе, а себе је два дана пре него што је уопште ступила на снагу одлука о забрани изласка старијима од 65 година музичар ставио у карантин.

- Ово је најозбиљније ванредно стање у мом животу. И није овако само код нас, већ у целом свету. Сви су се суочили са питањем како се изборити против овога и морам да кажем да ме је Европска унија разочарала, пала је на испиту. Ово што доживљавају Шпанија и Италија је страшно. Цифре које су резултат вируса корона су катастрофалне. Зато су ове мере које су код нас спроведене позитивне. Полицијски час можда није популаран, али је неопходна мера. Мислим да је добар потез и ово са халом на Београдском сајму - рекао је тада познати музичар.

Драгољуб Ђуричић је тада истакао да никаквог страха, упркос тешкој ситуацији изазваној вирусом корона, нема:

- За себе се не не плашим. Знате, имам доста година и у животу сам прошао много тога. Али свестан сам да чувајући себе, чувам и друге. Зато сам себе и пре мера ставио у изолацију. Свако има право на живот и то му се не сме одузимати - рекао је тада бубњар.

(Информер)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)