ОДБИЛИ СУ ЈЕ ЈЕР ЈЕ БИЛА ПРЕВИШЕ ЛЕПА: Сви знају Касандру из "Мућки", али је друга атрактивна глумица требало да глуми (ФОТО)

Novosti online

12. 03. 2021. у 21:32

ОВЕ године обележиће се четврта деценија од емитовања популарне серије "Мућке".

ОДБИЛИ СУ ЈЕ ЈЕР ЈЕ БИЛА ПРЕВИШЕ ЛЕПА: Сви знају Касандру из Мућки, али је друга атрактивна глумица требало да глуми (ФОТО)

Фото: Принтскрин

 

У књизи Грема Меканана су откривени неки занимљиви детаљи о једној од најпопуларнијих британских серија, па је аутор открио да је улогу Касандре Тротер замало добила Елизабет Харли.

- Улога Касандре лако је могла да припадне Елизабет Харли која је тада имала 23 године. Била је узбуђена када се појавила на аудицији, али Тонију Дауу изгледала је превише као модел да би одговарала некоме као што је Родни - наводи се у књизи.

- Било је необично јер тада је изгледала још боље него данас, али једноставно нисам могао верујем да би могла да буде његова девојка: тешко да би се тај мамлаз смувао са овом запањујуће лепом женом - открио је редитељ.

На крају продуценти су одабрали другу глумицу која је оживела улогу Касандре. Гвинет Стронг, за коју су закључили да би боље функционирала са ликом Роднија.

"Мућке" су почеле са емтовањем 1981. године, а о популарности серије најбоље говори информација да је у једном тренутку, због великог броја гледалаца, дошло до пада напона у електричној мрежи Велике Британије.

(Блиц жена)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

Велики повратак Доналда Трампа у Белу кућу – ово се дешава једном у 130 година!