ВУЈАДИН ЋЕ БИТИ НА ГУБИТКУ АКО МЕ ПРЕВАРИ: Мирка Васиљевић проговорила о браку, деци и венчању

Novosti online

03. 03. 2021. у 18:30

ВУЈАДИН ЋЕ БИТИ НА ГУБИТКУ АКО МЕ ПРЕВАРИ: Мирка Васиљевић проговорила о браку, деци и венчању

Фото: ATA images

МИРКА Васиљевић, глумица, и Вујадин Савић, фудбалер, заједно су већ дванаест година и имају троје деце, али и даље нису венчани.

- Одлучила сам да рано постанем мајка и да Вујадин буде отац моје деце, хоћу да живим и умрем поред њега. Знамо се од моје друге године, викендице наших породица биле су близу једна друге. Смували смо се када сам била на сплаву где је Звезда славила титулу, а другарица славила рођендан. Срела сам га и махнула му, он ми је рекао да ће ме сутрадан водити на кафу. Брзо смо се смували и схватили да смо једно за друго. Рекла сам му одмах да нисам девојка за зезање, за једно вече - рекла је Мирка.

Познати пар је интересантан јавности, те се неколико пута и помињала превара у њиховом односу, што се испоставило као неистина.

- Не стрепим да ће ме Вујадин преварити, не волим да живим у страху, то разара човека. Обоје смо познате личности, и да се деси, све би изашло на видело. Џаба нам и брак и троје деце ако нема поверења. Вујадин ће бити на губитку ако ме превари, а не ја, јер се све време дајем максимално - рекла је Мирка.

Пар има синове Андреја (10) и Михајла (7) као и кћерку Адријану (8).

- Нисмо се венчали јер сам била трудна, имала сам мучнине, па сам рекла да хоћу да све то решим пре свадбе. Вујадин неће да ми одемо с кумовима код матичара, хоће праву, велику свадбу. Онда сам остала други пут трудна, па трећи... Рекао ми је да већ претерујем колико сам разлога измислила да се не венчамо, али то ће се сигурно десити и то у најскоријој будућности - истакла је Васиљевићева.

- Деца нас форсирају да им поклонимо пса, ког ћу ионако ја на крају да чувам, па сам у фазону боље да добију брата или сестру. Сада би нам већ помагали око бебе, Вујадин и ја се не бисмо бунили да добијемо још једно дете, али већ са њих троје није лако финансијски - рекла је она.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)