ТРУДНА МИА САЊАЛА ДЕВОЈЧИЦУ, ИМАЛА ЈЕ ЧАК И ИМЕ: Певачица искрено о другом стању, сада нема нема непријатности као први пут

Novosti online

01. 03. 2021. у 17:38

ТРУДНА МИА САЊАЛА ДЕВОЈЧИЦУ, ИМАЛА ЈЕ ЧАК И ИМЕ: Певачица искрено о другом стању, сада нема нема непријатности као први пут

Фото: Инстаграм

ПЕВАЧИЦА Миа Борисављевић проговорила је о трудничким данима.

Миа очекује друго дете са певачем Бојаном Грујићем, а познати пар већ има ћерку Ему.

- Извукла сам се на крају 2020. године која је била таква каква је. Претила је да буде најгора у мом животу, али крајем године сам отпочела нови бизнис и догодила се друга трудноћа и то анулира лоше ствари, причала је певачица, па додала:

- Венчање није био озбиљан план. Негде смо у плану имали да имамо друго дете. Рекла сам да ми је Ема довољна, али сестра или брат значи много. Много сам радила 2019. године, наступала и певала. Надала сам се да ће дете доћи касније. Моји планови су ишли другим током, али догодило се.

- Бојан и ја смо много заједно без обзира на ситуацију, ми заједно радимо и наступамо и у студију. Нама корона ништа није променила, знам да има развода јер су се људи упознали после дужег времена и нису навикли на заједнички живот. То код нас није случај, а пораст је и трудница, каже певачица о томе да ли ју је изолација зближила са невенчаним супругом.

- Наступала сам са Емом до краја трећег месеца, то изазива непријатности због гледања и одмеравања. Имала сам ја снаге, тога није нестајало, али после четвртог месеца се нисам осећала лепо на бини. Рекла сам да у другој трудноћи нећу певати. Нисам хтела ништа да радим на силу. Мислила сам да ћу сада бити лења трудница, али смо започели нови бизнис, ради се о фитнесу. Жене су полуделе и ја сада радим више него икад. Сад на послу могу да будем у хеланкама. Клијенти ме не загледају и много се боље осећам док радим. И једна и друга трудноћа су ми активне, прича Борисављевићева на Курир телевизији.

Певачица каже да није размажена трудница.

- Сви коментаришу да ја као да нисам трудна. Немам захтеве, Бојан каже да се више умарам, али све остало - не би ни знали да сам трудна и да се не види стомак. Можда неке труднице користе својих пет минута, а мени је лакше да мислим да све могу... Ја сам баш желела да буде девојчица, а Бојан да буде дечак. Две девојчице су нераскидива и посебна веза. Старија сестра би увек била изнад, причам што не знам, тиме сам се водила. Бојан се у моменту разочарао, рекао ми је да се радујем и да ћу бити трећи пут трудна... Ја себе не видим као мајку дечака, искрена сам, мислим да се не бих снашла. Знам шта је мени фалило, како треба, како не, дечаци су ми напорни, говори Миа Борисављевић.

Миа није желела да открије име које ће дати девојчици.

- Сада смо нешто размишљали. Ја сам имала сан да ћу родити девојчицу и сада има име које ми је одговарало. Много је рано, али може све да се промени. Нећу да откријем јер је питање да ли ће ако да остане. Када сам рекла нико није рекао да је катастрофа и рекли су сви да је лепо. Није старинско, а није ни модерно, прича Миа.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)