ТАЈНА ЦЕЦИНЕ ЛИНИЈЕ: Ево шта се све налази на певачицином јеловнику, једна ствар је кључна!

Novosti online

26. 02. 2021. у 20:04

ТАЈНА ЦЕЦИНЕ ЛИНИЈЕ: Ево шта се све налази на певачицином јеловнику, једна ствар је кључна!

Фото: Инстаграм

ФОЛК певачица Светлана Цеца Ражнатовић плени како својим гласом тако и изгледом, а многи су се питали шта певачица једе и како одржава тако витку линију.

Цеца је сада коначно открила свој јеловник. Она је истакла је да јој није тешко да одржава линију јер није склона гојењу, ипак певачица има једну тајну и савет, а једна намирница је ипак неизоставна из њеног менија.

- Када би сто био постављен по мом укусу, онда би на њему било само месо и салата. Велики сам љубитељ меса. Најчешће наручујем добро печен бифтек са грилованим поврћем и то у ресторанима где то проверено добро припремају.Моја срећа је што и већина дијета базирана на месу и салати. Неколико пута сам пробала неке режиме исхране који су базирани на бареном месу или бареној риби - рекла је Цеца.

Певачица је открила да не воли тестенину ни хлеб, а када је реч о слаткишима, воли воћне торте, а чоколаде избегава јер су тешке.

- Једем кад ми се једе, једем шта ми се једе, али количина је увек мала. Мислим да је то тајна мог успеха, не претерујем са количином хране. Такође, не уносим храну која ми не прија - рекла је певачица.

Оно што јој је помогло да избалансира исхрану јесте и чињеница да пости сваке среде и петка.

Њен рецепт је умереност. Али свако мора наћи свој рецепт за виткост.

- Не могу никоме ништа да препоручујем. Оно што могу да посаветујем јесу чешћи оброци без слаткиша, без газираних напитака и алкохола - рекла је Ражнатовићka.

(Мондо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)