УМЕМ ДА ВОЛИМ И ДА БУДЕМ ВОЉЕНА: Лена Ковачевић отворено о породици, каријери и физичком изгледу

Novosti online

23. 02. 2021. у 21:42

ПЕВАЧИЦА Лена Ковачевић каже да у све иде пуног срца, нагласивши да своје емоције зна да каналише кроз музику и да уме да воли и да буде вољена.

УМЕМ ДА ВОЛИМ И ДА БУДЕМ ВОЉЕНА: Лена Ковачевић отворено о породици, каријери и физичком изгледу

Фото ATA Images

Својом харизмом и вокалом Лена Ковачевић је одушевила публику како у региону, тако и широм Европе, али и Африке захваљујући песми “Цафе”. И са новом нумером “Црни лептир” поново је покренула емоције многим припадницима нежнијег пола, а ни мушкарци нису остали равнодушни.

- Заљубила сам се у песму фатално чим ми ју је Емина послала. Кад ми се песма допадне, заиста ме прогања мелодија и некако је чујем и живим са њом докле год је не снимим. Снимили смо је за, мислим, двадесет минута, то је моја крвна група - каже Лена Ковачевић.

На питање каква је у љубави, да ли је знала да калкулишеш или је показивала емоције, џез уметница је искрено одговорила:

- Страствена сам у свему што радим. У најобичнијим ситницама и у љубави. Не умем другачије. Моја срећа је тај благослов да своје емоције имам где и како да каналишем. Умем да волим и умем да будем вољена. Мислим да нам треба дар за оба у животу.

Ова лепа дама, открила је како рањено срце увек успешно закрпити.

- Музиком и вером у боље сутра. Непоправљиви сам позитивац - нагласила је она, којој на Јујтубу остављају коментаре да их њена музика и глас опушта, али да на лепоту нико не може да остане имун.

Када смо је питали да ли више воли да добије комплимент за изглед или за то што ради, Лена је без превише размишљања казала:

- Да сам желела да добијам комплименте на првом месту за изглед, мислим да бих градила свој идентитет другачије (смех). Волим музику више од себе у том смислу и зависна сам од тог осећаја кад јој се предам. Онда заборављам ко сам и како изгледам.

Иза себе има велики број песама, а њен супруг Вељко Брчин не може да издвоји само једну нумеру коју са задовољством пева.

- Љубитељ је многих песама. Али све песме убедљиво највише воли да чује на концертима уживо. Имам сјајног трубача и саксофонисту, то је магија и некако обоје волимо тај адреналин живог наступа - каже она.

Иако је увек смирена, наметнуло се питање да ли је таква и у животу, те да ли зна да опсује због гужве у саобраћају и да ли се тада каје или јој то служи као издувни вентил, Лена нам је казала:

- Више сам псовала у себи током скијања...

Због популарности није спремна на компромисе, већ иде само квалитетом, што јој је мото када је њена каријера у питању.

- Шта никада не би урадила зарад популарности? Све оно што никада до сада нисам урадила - рекла је она.

Лена је раније говорила да ли јој је и колико помогао физички изглед или су га због њега површно посматрали.

- Жене које имају општеприхватљиву лепоту врло тешко на прву лопту доказују таленат. Ја од старта имам љубав према камери. Волимо се и то је важан фактор у овом послу. Не у смислу да си леп у споту, већ својим ликом да дочараш карактер који певаш. Оно што је погрешно јесте то да физички изглед утиче на каријеру. То је трагично. Не разумем сада ову помпу око Адел и њене килаже и то што је изгубила 20-30 килограма. Она је божанствене британске лепоте - рекла је Лена.

Осим музике, Ленин центар света су синови Вук и Теодор, који јој дају покретачку енергију. На питање да ли би волела да прошири породицу, Лена је рекла:

- Фокусирана сам на ову моју мушку војску. Сад смо и у школи и у овом тренутку сам само сконцентрисана на њих заиста. - додала је она за крај.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)