ОВАКО ДАНАС ИЗГЛЕДА ЂИНА ИЗ "СРЕЋНИХ ЉУДИ": Остала је лепотица, а ево у којој серији је сада гледате (ФОТО)

Novosti online

24. 01. 2021. у 21:47

ОВАКО ДАНАС ИЗГЛЕДА ЂИНА ИЗ СРЕЋНИХ ЉУДИ: Остала је лепотица, а ево у којој серији је сада гледате (ФОТО)

Фото: Принтскрин

СЕРИЈА "Срећни људи" репризирала се толико пута да већина Србије напамет зна све ликове и њихове дијалоге, те бројне смехотресне сцене. Многи од глумаца који су играли у овом остварењу и данас су популарни, но то није био случај са Југославом Драшковић која је тумачила лик Ђурђине Ђине Голубовић.

Подсетимо, у почетку је лик Ђине припао Дубравки Мијатовић, но после 25 епизода она је одустала од овог пројекта, а на њено место дошла је тада 26-годишња Југослава Драшковић.

Прелепа бринета брзо је освојила срце српске публике, но она је упркос слави и таленту решила да се повуче из света глуме и посвети се филму на неки другачији начин.

Наиме, Југослава, која је завршила новосадску Позоришну академију у класи Радета Шербеџије, окренула се успешном породичном бизнису - дистрибутерским послом у филмској индустрији. Ипак, глуми није у потпуности окренула леђа, наставила је да глуми у дечјем Позоришту Пуж.

Фото: Принтскрин

Занимљиво је да јој је та 1994, када је заиграла у "Срећним људима", била прекретница и на емотивном плану - тада је упознала свог будућег супруга, продуцента Зорана Цветановића.

Пар је остао заједно више од две деценије, све до лета 2019, када је Цветановић нажалост преминуо након дуге и тешке болести. У браку са њим добила је ћерку Машу.

Она је једном приликом за "Ноизз" објаснила и зашто је престала да глуми после улоге у култној серији.

- Након што сам родила ћерку Машу, отворили смо фирму, а глумачке понуде су се проредиле, тако да сам природно отишла на ону страну где сам била потребнија - рекла је.

Но, недавно се Југослава вратила на мале екране и то у још једној хит серији - "Игра судбине". Ова 52-годишња дама сада је плавуша и има понеку бору више, али осим тога - није се пуно променила, те и даље изгледа савршено.

(Еспресо.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

buki

25.01.2021. 03:11

Većina je zamenu Dubravke Mijatović i Tanje Bošković u toj seriji dramatično doživela, pa su glumice koje su došle umesto njih izgledale smešno i jadno. Ako je za utehu, bilo ko da je došao umesto njih, izgledao bi isto, pa mislim da nije trebala da prihvati tu ulogu. Sada zaista lepo izgleda, čak mnogo lepše nego tada.