ЕМОТИВНО УЗ ЏЕЈОВЕ ПЕСМЕ: На снимању новогодишњег програма у Шимановцима (ФОТО)

Јелена БАЊАНИН

25. 12. 2020. у 09:35

ПОЛАКО, али сигурно, ближи се крај необичне 2020. године. У сусрет предстојећим празницима, у Пинковом студију 5 у Шимановцима, завладала је права празнична атмосфера.

ЕМОТИВНО УЗ ЏЕЈОВЕ ПЕСМЕ: На снимању новогодишњег програма у Шимановцима (ФОТО)

Фото: ATA images

У среду и четвртак, 23. и 24. децембра, сниман је Пинков новогодишњи програм, али је овога пута, за разлику од претходних година, мањи број певача, играча и музичара, стао на бину.

Првог дана, снимање програма трајало је од 15.30 до 22.30, а посебан сегмент посвећен је недавно преминулом, легендарном певачу, Џеју Рамадановском. Његове највеће хитове певали су Злата Петровић, Ацо Пејовић, Саша Матић, Стеван Анђелковић, Бане Мојићевић, Драган Којић Кеба, Ванеса Шокчић, Милош Радовановић, Џенан Лончаревић и други.

- Ове године смо на дистанци, али треба се прилагодити, шта друго да радимо. Не желим да кукам. Живим као сваки нормалан човек, без претеривања и разбацивања, а поготово сада. Певали смо Џејове песме прексиноћ. Одушевила ме је његова ћерка Марија. Било је баш емотивно - каже за "Новости" Драган Којић Кеба.

Јуче су наступили "Тропико бенд", Слоба Радановић, "Магла бенд", Љупка Стевић, Митар Мирић, Вера Матовић, а до краја дана очекивао се и долазак Аце Лукаса, Мине Костић, Јами, Сандре Африке... Планирано је и да се сними чувено одбројавање, а смену година ће традиционално испратити трубачи.

- Пинк је добро направио програм. Не мора да буде публика са нама. За сцену је довољно да имамо оркестар и фолклор. Без музике се не може живети. Рођења, крштења, испраћаји су без музике ништа. Песма нас је одржала и зато јој хвала. Корона је била невероватан шок за цео свет, не само за нас у Србији. Жеља за идућу годину је само здравље, и да ово што пре прође. Све друго није важно - истакла је за "Новости" Вера Матовић.

ШОУ НА БИНИ СА КЕБОМ

ПЕВАЧ Митар Мирић уверен је да ће општенародно весеље у новогодишњој ноћи бити загарантовано гледаоцима "ружичасте телевизије".

- На снимању је било супер. Кеба и ја смо, скоро сат времена, правили шоу-програм. Провод уз мале екране, мора бити добар.

Испред студија 5 у Шимановцима, осим певача, могле су се видети и девојке у народним ношњама, у шалварама и опанцима, са прегачама и ђерданима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)