ДЕСИЋЕ СЕ СВАШТА: Жељко Митровић наставља започети изазов – и то у још бољем ритму! (ВИДЕО)

Novosti online

09. 12. 2020. у 10:21

ДЕСИЋЕ СЕ СВАШТА:  Жељко Митровић наставља започети изазов – и то у још бољем ритму! (ВИДЕО)

Жељко Митровић

ЖЕЉКО Митровић, прихватио је интересантану опкладу и изазов од музичке заједнице Србије. У свом маниру, врло је озбиљно приступио ситуацији и са својим бендом "Тхе Монкс" у народном периоду можемо га наћи у музичком студију, где снима, компонује и продуцира 30 песама за 30 недеља, а свака песма имаће и свој видео.

Човек који је све само не обичан бизнисмен, и овог пута жели да свој таленат, уз помоћ пажљиво одабраних музичара, искористи на најбољи могући начин.


Жељка је како домаћа, тако и публика у региону, упознала кроз пажљиво одабране пословне потезе, кроз хуманитарне акције, кроз необичне проналаске, али првенствено као страственог музичара и некадашњег басисту Београдског бенда - Октобар 1864, са којим је издао три студијска албума. Жељкова љубав према рокенролу до данашњих дана остала је не само нетакнута, већ је попримила још инвентивнију форму.


Друга песма и видео који су угледали светлост дана јесте хитична нумера “Десиће се”. Фузија рокенрола, фанка и модерних поп тонова савршено пријања публици која је накада волела и пратила Митровићеву музичку каријеру, као и клинцима који тек откривају чари добре музике. Изгледа је Жељко убоо са својим млађим колегама из бенда, још један хит који ће добро размрдати како публику, тако и домаћу сцену! Рефрен који осваја на прво слушање, свакако не би био тако хитичан да га није отпевала млада Исидора Митић.
Деветнаестогодишњу Исидору памтимо као истакнуту учесницу Пинкових Звездица и не можемо да не приметимо како је стасала у озбиљан вокал који ће тек владати домаћом сценом и пред којом је озбиљна каријера.


- Сарадња са Жељком и момцима из бенда је сјајна! У почетку сам се плашила како ћу се уклопити, да ли ћу оправдати очекивања, али су ми Жељко и екипа дали огромну подршку, уз њих музички сазревам, при том се и јако лепо дружимо” – рекла нам је ова млада, талентована девојка која се музиком бави од малена и којој је музика, баш као и Жељку – прва љубав.


Исидорини музички идоли су јако интересантан спој – Фреди Меркјури и Аријана Гранде.

Имамо још 28 песама пред нама да видимо да ли се призвук Исидориних идола осећа у изведби  Жељковог бенда "Тхе Монкс", а до тада свашта ће се десити!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)