СВИ ЖИВИМО НА ИВИЦИ, УСПОН ЈЕ ЈЕДИНО РЕШЕЊЕ: У Београду почело снимање америчког филма у режији Хауарда Џеја Форда

В.Н.

20. 10. 2020. у 11:42

АМЕРИЧКА филмска компанија Evolution pictures, у сарадњи са Red production из Београда, коју предводи продуцент Милош Ђукелић, почела је у главном граду Србије снимање акционог трилера "Ивица" (The Ledge), режисера Хауарда Џејa Форда.

СВИ ЖИВИМО НА ИВИЦИ, УСПОН ЈЕ ЈЕДИНО РЕШЕЊЕ: У Београду почело снимање америчког филма у режији Хауарда Џеја Форда

Фото Marc Windon

Ђукелић је у саопштењу навео да је сама прича филма занимљиво поређење са напорима који су потребни за снимање ових размера, усред пандемије ковида.

Милош Ђукелић, Фото К. Михајловић

- Овај филм је попут вожње ролеркостером, пуне адреналина - изјавио је Ђукелић. - Сви ми живимо на литици ових дана и једино решење је успон. Када сам упознао америчког продуцента Фреда Хедмана и Хауарда Џеја Форда, импресионирали су ме њихов професионални приступ и искрена страст према овом делу. Зато сам лако донео одлуку да се прикључим филму као продуцент.

НЕВЕРОВАТНИ СРПСКИ ТИМ

РЕЖИСЕР Хауард Џеј Форд је у паузи снимања рекао:

- Потпуно сам одушевљен тиме што сам на челу тако узбудљивог и амбициозног филма, свака планина је изазов, а ковид 19 је био огромна препрека коју је требало превазићи.

Уз помоћ Милоша и његовог невероватног тима у Србији, овај тимски рад ће уродити плодом.

"Ивицу" по заплету већ пореде са авантуристичким филмом "Алпиниста" из 1993. са Силвестером Сталонеом у главној улози, само је ово женска верзија. Главну јунакињу Кели (Британи Ешворт) буди врисак пријатељице Софи (Анаис Парело), коју је оставила са групом мушкараца које су тек упознале. Она граби камеру уз коју боље види у мраку, трчи ка њој и стиже у тренутку када њено беживотно тело бацају са литице. Престрављена, граби све што може од пењачке опреме и почиње да се пење на планину, док се мушкарци приближавају. Како се дани претварају у ледене ноћи, она постаје ментално и физички исцрпљена, али мора да се попне на планину и спасе се од убилачког чопора. У филму играју и млади глумци Бен Лам, Луис Бојер, Нејтан Велш и Дејвид Вејман.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)