ОВО ЈЕ БРАТ ВОЈИНА ЋЕТКОВИЋА: Остао да живи у родном Крушевцу - Браћа ће ускоро први пут делити заједнички кадар (ФОТО)

Новости онлајн

01. 04. 2023. у 08:42

ВОЈИН Ћетковић најпознатији је домаћи глумац, док његов млађи брат Бојан живи у њиховом родном граду Крушевцу и ради у позоришту као организатор, а у новом филму који ће се снимати овог лета, браћа ће први пут делити кадар.

ОВО ЈЕ БРАТ ВОЈИНА ЋЕТКОВИЋА: Остао да живи у родном Крушевцу - Браћа ће ускоро први пут делити заједнички кадар (ФОТО)

Фото: Д. Миловановић

- Не снимамо нас двојица свој филм, већ само у једном глумимо заједно. Не смем због уговора ништа више да говорим о том пројекту. Свакако први пут снимамо нешто заједно. Бојан већ годинама ради у Крушевачком позоришту - кратко је рекао Ћетковић.

Војин је као дете тренирао рукомет и завршио гимназију, а главни кривац за то што се данас бави глумом је његов и Бојанов брат од стрица, покојни редитељ Милован Ћетковић.

- Никад не бих био глумац да није било мог брата, који је тада живео и радио у Крушевцу. Ја сам био аматер пуних десет година. То су моји најлепши дани проведени у позоришту "Театар За". Када човек постане професионалац, све то буде другачије - изјавио је својевремено Ћетковић.

Бојан је, за разлику од брата који ради и живи са породицом у Београду, остао у родном граду. Ранијих година био је проглашен и за радника године у позоришту у Крушевцу, а осим љубави према глуми и позоришту, Војин и Бојан деле и велику љубав према пецању.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

АМБАСАДОР Русије у Србији Александар Боцан-Харченко оценио је данас да је поклапање ескалације ситуације на Косову и Метохији са протестима у Београду „очигледан притисак“ на српско руководство и да је „циљ Запада промена политике Србије“.

03. 06. 2023. у 15:03

Коментари (0)

ОБРАЗОВАЊЕ ЂОКОВИЋА: Ноле с муком окончао средњу, Јелена се није зауставила док није докторирала