САША ПОПОВИЋ ЈЕ ИЗИГНОРИСАО: Певачица се нудила да буде замена Карлеуши у "Звездама Гранда"

Novosti online

07. 02. 2023. у 15:42

ПЕВАЧИЦА Маја Николић је признала да се нудила Саши Поповићу да буде део стручног жирија "Звезда Гранда" када је из истог такмичења отишла Јелена Карлеуша, али да ју је Поповић тада скроз искулирао.

САША ПОПОВИЋ ЈЕ ИЗИГНОРИСАО: Певачица се нудила да буде замена Карлеуши у Звездама Гранда

Фото: Принтскрин/Zvezde Granda

- Ја сам позвала Сашу Поповића, понудила сам се да будем уместо Јелене у жирију, али се он није јавио, није одговорио. После сам сазнала да је имао операцију ока, па се можда зато није јавио. Рекла сам да сам ту другарски, потпуно бесплатно, без било какве надокнаде, да направимо шоу. Мислим да би требало да промене нешто, убаце неког ко би им направио да буде интересантније - рекла је Маја, па се, између осталог, осврнула на колегиницу Гоцу Тржан, с којом је имала окршај пре неколико година.

Фото Instagram/majanikolic_official

Тада је Гоца детету које је певало песму Николићеве рекла да је песма досадна и да треба да је промени, што је Маја дочекала на нож.

- То је неваспитано. И ја сам била у жирију, па никад нисам рекла некоме да не пева нечију песму. Није колегијално, а она није компетентна да коментарише. Не знам како је није срамота да тим коментаром понижава неког ко пева боље од ње. Из свега тога сам закључила да је љубоморна, много је умислила - рекла је Маја.

(СД)

БОНУС ВИДЕО: СКРОЛОВАЊЕ: Естрада слави Новака, Роквићи бројнији, а Анђелка трудна и заљубљена

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СРБИЈУ ИНТЕРЕСУЈЕ САМО КАДА ЋЕ МИР Вучић: Некада је та реч била најпопуларнија у свету, а сада нико не сме да је изговори

"СРБИЈУ ИНТЕРЕСУЈЕ САМО КАДА ЋЕ МИР" Вучић: Некада је та реч била најпопуларнија у свету, а сада нико не сме да је изговори

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић рекао је данас да Србија жели мир и нада се миру и да би Србија волела да рат у Украјини стане истог секунда.

21. 03. 2023. у 14:40 >> 14:30

ЗА КУРТИЈЕВУ МРЖЊУ ПРЕМА ВУЧИЋУ НЕМА НИ ЛЕКА НИ ДОКТОРА: Реакција Петковића након Аљбинове провокације на Твитеру

ЗА КУРТИЈЕВУ МРЖЊУ ПРЕМА ВУЧИЋУ НЕМА НИ ЛЕКА НИ ДОКТОРА: Реакција Петковића након Аљбинове провокације на Твитеру

ДИРЕКТОР Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић поручио је Аљбину Куртију да за његову мржњу према Александру Вучићу нема ни лека ни доктора.

21. 03. 2023. у 19:57 >> 20:31

Коментари (0)

ЗА КУРТИЈЕВУ МРЖЊУ ПРЕМА ВУЧИЋУ НЕМА НИ ЛЕКА НИ ДОКТОРА: Реакција Петковића након Аљбинове провокације на Твитеру