ПЕВАЧ ПРЕМИНУО НЕКОЛИКО САТИ НАКОН ВЕНЧАЊА: "Требало је да гледамо фотографије са свадбе, а ја тражим шта да обучем за сахрану"

Новости онлине

30. 11. 2022. у 18:03

КАНТРИ музичар из САД Џејк Флинт преминуо је у сну у суботу, само неколико сати након сопственог венчања.

ПЕВАЧ ПРЕМИНУО НЕКОЛИКО САТИ НАКОН ВЕНЧАЊА: Требало је да гледамо фотографије са свадбе, а ја тражим шта да обучем за сахрану

Фото: Јутјуб/Jake Flint Music

Узрок његове смрти још није утврђен. Његова супруга је објавила снимак њиховог венчања и написала:

- Не разумем. Како људи преживљавају оволики бол? Данас је требало да заједно гледамо фотографије са венчања, а уместо тога тражим шта да обучем на сахрану свог мужа. Срце ми се слама, не могу ово да поднесем - написала је у емотивној објави на Фејсбуку.

Флинтов дугогодишњи публициста Клиф Дојал рекао је за Оклахоман:

- Он није био само клијент, био је диван пријатељ и фин момак. Сви су га волели. Био је амбасадор музике Оклахома Ред Дирт.

Флинт, 37, живео је у Тaлси и одрастао у Холденвилу. Његов први албум је био "I'm Not Okay" из 2016, а од тада је објавио још три албума: "Live and Not OK" у Cain's Ballroom из 2018, "Џејк Флинт" из 2020. и "Live and Socially Distanced at Mercury Lounge" из 2021.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (1)

МИХИН БРАТ ОТКРИО: Зашто Аријана није дошла у Београд - ко ће од Синишине породице бити на трибинама